Less be egy sminkfotózásba! Így készültek a nyári sminktrendek fotói

2021. július 15. |

Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője most egy izgalmas, pörgős backstage videóval jelentkezik.

A nyári sminktrend fotózáson összesen hat inspirációs portrét készített a New School of Makeup sminkakadémia csapata, amelyekről a fotókkal holnap jelentkezik szépségbloggerünk, Páll Adrienn.

pall-adrienn-smink-fotozas

„Ha sminkről van szó, a teljesen letisztult Bridgerton-look-tól egészen az extravagáns rocker stílusig terjed a skála. Elöljáróban csak annyit, hogy a nagy nyári meleg miatt mindig érdemes vékony fedésű alapozót használni. Méghozzá olyat, amiben van faggyúkontroláló összetevő; ez bármelyik smink bőrképéhez elengedhetetlen. A trendi, krémes bőrhatás egy pár óra után magától kialakul a hőségben.” – árulta el a nyári trendek kapcsán ízelítőként Adrienn.

Addig is jöjjön pár izgalmas képkocka magáról a fotózásról. Ha kíváncsi vagy, hogyan is zajlik egy hasonló, többmodelles, több sminktrendes fotózás, kattints a videóra!

Olvass tovább!

7 zöld trend a szépségápolásban

7 zöld trend a szépségápolásban

Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője ezúttal a zöld törekvések jegyében 7 izgalmas példát hoz nektek arra, hogy a szépségiparban is egyre erősebbek a Földet óvó törekvések.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Bőrgyógyász árulja el a pattanások meglepő okait akné

Bőrgyógyász árulja el a pattanások meglepő okait