6 forró nyári sminktrend

2021. július 16. |

Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője egy izgalmas, pörgős backstage videó után magával a 6 nyári sminktrenddel és a hozzájuk készült fotóval jelentkezik.

Tudjátok, mi az igazi szerelemmunka egy sminkesnek? Egy késő tavaszi napon inspirációs sminkportékat készíteni a Marie Claire olvasóinak az NSM-ben velem oktató extanítványaimmal. Olyan lookokat, melyek méltán hirdetik a divat mostani sokszínűségét, hogy mindenki megtalálhassa köztük a saját zsánerét.

pall-adrienn-smink-fotozasfotó: Hajas Orsolya, modell: Edina – Face Model Management Hungary, ruha: Home of Fashion – Agnes Krivanics, ékszer: Home of Fashion – Ginte, smink: Páll Adrienn, haj: Lencsés Dóra 

Minden ilyen fotózás minket is újra és újra elvarázsol. Hiszen megunhatatlan élmény látni, hogy a smink erejével mi minden kihozható egy arcból. Nézzük hát meg, hogy mi is a menőség idén nyáron! Ha sminkről van szó, a teljesen letisztult Bridgerton-looktól egészen az extravagáns rocker stílusig terjed a skála.  Elöljáróban csak annyit, hogy a nagy nyári meleg miatt mindig érdemes vékony fedésű alapozót használni. Méghozzá olyat, amiben van faggyúkontroláló összetevő; ez bármelyik smink bőrképéhez elengedhetetlen. A trendi, krémes bőrhatás egy pár óra után magától kialakul a hőségben.

pall-adrienn-smink-fotozas
Glow:
fotó: Hajas Orsolya, modell: Edina – Face Model Management Hungary, ruha: Home of Fashion – Agnes Krivanics, ékszer: Home of Fashion – Ginte, smink: Páll Adrienn, haj: Lencsés Dóra

Ezt a monokróm, taupe színből megkomponált lookot bármilyen rucival ellőheted. A smink szépsége a letisztultságából ered, mely az arc árnyék- és fényhatásainak kiemeléséből táplálkozik.

nyari-szepseg-smink
Rocker:

fotó: Hajas Orsolya, modell: Luca – Sparkling Model Management, ruha: Home of Fashion – 1975 Fashion Concept, smink: Krutek Jázmin – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

Az eyeliner soha nem megy ki a divatból, ez a trend ennek egy cool variánsa. A pőrén hagyott száj fantasztikus hátteret ad ennek a geometrikus, pici fekete strasszokkal kirakott alsó tusvonalnak.

pall-adrienn-smink-fotozas
Queen of Grease:

fotó: Hajas Orsolya, modell: Kiss Kamilla, ruha: Home of Fashion – IT Girl, ékszer: Home of Fashion – Wessely Jewel, smink: Mágó-Németh Gordana – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

A legendás film főszereplőnője (Olivia Newton John) elevenedik meg ebben a lookban, mai sminktechnikai finomságokkal megfűszerezve. Ez a ragyogó glam look kopott, vörös szájjal lesz igazán lehengerlő.

pall-adrienn-smink-fotozas

New smokey:
fotó: Hajas Orsolya, modell: Emilia – Face Model Management Hungary, smink: Stefán Ági – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

Ki ne próbálná ki egy hűvösebb nyárestén ezt az örök klasszikust, a ’20-as évek füstjével és ennyi gyönyörű gyönggyel megbolondítva?

pall-adrienn-smink-fotozas
Classic Beauty:

fotó: Hajas Orsolya, modell: Kivimets Karolina – Addicted to models management Vienna, ruha: Home of Fashion – Threee, kendő: Home of Fashion – Woga by Petra Füzek, ékszer: Home of Fashion – Oh My Pearl, smink: Gaál-Varga Tímea – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

Trendi narancsban ragyogó szájfókusz, ami a dús ajkak ünnepét hirdeti ebben a klasszikus beauty sminkben. Nem lehet vele hibázni.

pall-adrienn-smink-fotozasColorful:
fotó: Hajas Orsolya, modell: Fouraev Anasztázia, smink: Fekete Böbi, haj: Csiszér Katalin

Mikor élvezzük ki a színes sminkeket, ha nem nyáron? Ez a különleges applikáció mindenkinek örömet okoz. Annak is, aki viseli, és annak is, aki gyönyörködik benne.

Ezt láttad már?

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Így készíts tökéletes fesztiválsminket! avon

Így készíts tökéletes fesztiválsminket!