6 forró nyári sminktrend

2021. július 16.
Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője egy izgalmas, pörgős backstage videó után magával a 6 nyári sminktrenddel és a hozzájuk készült fotóval jelentkezik.

Tudjátok, mi az igazi szerelemmunka egy sminkesnek? Egy késő tavaszi napon inspirációs sminkportékat készíteni a Marie Claire olvasóinak az NSM-ben velem oktató extanítványaimmal. Olyan lookokat, melyek méltán hirdetik a divat mostani sokszínűségét, hogy mindenki megtalálhassa köztük a saját zsánerét.

pall-adrienn-smink-fotozasfotó: Hajas Orsolya, modell: Edina – Face Model Management Hungary, ruha: Home of Fashion – Agnes Krivanics, ékszer: Home of Fashion – Ginte, smink: Páll Adrienn, haj: Lencsés Dóra 

Minden ilyen fotózás minket is újra és újra elvarázsol. Hiszen megunhatatlan élmény látni, hogy a smink erejével mi minden kihozható egy arcból. Nézzük hát meg, hogy mi is a menőség idén nyáron! Ha sminkről van szó, a teljesen letisztult Bridgerton-looktól egészen az extravagáns rocker stílusig terjed a skála.  Elöljáróban csak annyit, hogy a nagy nyári meleg miatt mindig érdemes vékony fedésű alapozót használni. Méghozzá olyat, amiben van faggyúkontroláló összetevő; ez bármelyik smink bőrképéhez elengedhetetlen. A trendi, krémes bőrhatás egy pár óra után magától kialakul a hőségben.

pall-adrienn-smink-fotozas
Glow:
fotó: Hajas Orsolya, modell: Edina – Face Model Management Hungary, ruha: Home of Fashion – Agnes Krivanics, ékszer: Home of Fashion – Ginte, smink: Páll Adrienn, haj: Lencsés Dóra

Ezt a monokróm, taupe színből megkomponált lookot bármilyen rucival ellőheted. A smink szépsége a letisztultságából ered, mely az arc árnyék- és fényhatásainak kiemeléséből táplálkozik.

nyari-szepseg-smink
Rocker:

fotó: Hajas Orsolya, modell: Luca – Sparkling Model Management, ruha: Home of Fashion – 1975 Fashion Concept, smink: Krutek Jázmin – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

Az eyeliner soha nem megy ki a divatból, ez a trend ennek egy cool variánsa. A pőrén hagyott száj fantasztikus hátteret ad ennek a geometrikus, pici fekete strasszokkal kirakott alsó tusvonalnak.

pall-adrienn-smink-fotozas
Queen of Grease:

fotó: Hajas Orsolya, modell: Kiss Kamilla, ruha: Home of Fashion – IT Girl, ékszer: Home of Fashion – Wessely Jewel, smink: Mágó-Németh Gordana – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

A legendás film főszereplőnője (Olivia Newton John) elevenedik meg ebben a lookban, mai sminktechnikai finomságokkal megfűszerezve. Ez a ragyogó glam look kopott, vörös szájjal lesz igazán lehengerlő.

pall-adrienn-smink-fotozas

New smokey:
fotó: Hajas Orsolya, modell: Emilia – Face Model Management Hungary, smink: Stefán Ági – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

Ki ne próbálná ki egy hűvösebb nyárestén ezt az örök klasszikust, a ’20-as évek füstjével és ennyi gyönyörű gyönggyel megbolondítva?

pall-adrienn-smink-fotozas
Classic Beauty:

fotó: Hajas Orsolya, modell: Kivimets Karolina – Addicted to models management Vienna, ruha: Home of Fashion – Threee, kendő: Home of Fashion – Woga by Petra Füzek, ékszer: Home of Fashion – Oh My Pearl, smink: Gaál-Varga Tímea – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

Trendi narancsban ragyogó szájfókusz, ami a dús ajkak ünnepét hirdeti ebben a klasszikus beauty sminkben. Nem lehet vele hibázni.

pall-adrienn-smink-fotozasColorful:
fotó: Hajas Orsolya, modell: Fouraev Anasztázia, smink: Fekete Böbi, haj: Csiszér Katalin

Mikor élvezzük ki a színes sminkeket, ha nem nyáron? Ez a különleges applikáció mindenkinek örömet okoz. Annak is, aki viseli, és annak is, aki gyönyörködik benne.

Ezt láttad már?