Nagyot szólhat ősszel a terepszínű hajtrend

2021. augusztus 11.
A katonai álcázó mintázat ősszel betörhet a frizuratrendek közé is, mégpedig egy új, izgalmas és kifejezetten praktikus hajfestési irányzat formájában.

Függönyfrufru, gromre vagy épp vattacukorhaj? A frizurák világában nincs megállás, az egyik trend adja a kilincset a másiknak. A csatatéren a rejtőzködést szolgáló minta most úgy tűnik, a fodrászszalonokban is elterjedhet – igaz, kicsit más formában. A terepszínű hajfestés egészen friss irányzat, amelyet lehet, hogy érdemes megismernünk, ha valamilyen új, a környezetbe meseszépen beleolvadó árnyalatot, vagyis árnyalatokat keresünk.

haj-terepszinu

Eredetileg Frédéric Fekkai, a frizurák terén nagy veteránnak számító fodrász nevéhez fűződik ez a hajfestési trend, aki a sötétebb, mélyebb árnyalatokat a vendég hajának alapszínével vegyítette mesterien – a lehető legtermészetesebb hatást elérve. Az így készült frizurák az egyszerűbb, könnyen, vagyis hosszan fenntartható megoldásokat erősítik, amik a karanténokkal terhelt időkben meglehetősen praktikus és hasznos választásnak számítanak.

A hajfestési technikát a jóslatok szerint ősszel sokan bevállalhatják majd, különösen a világosabb árnyalatokat, melírt bőven kitermelő nyár után. A tone-in-tone megoldások hívei, és azok, akik nem szeretnek túl gyakran festetni járni, jó eséllyel lelhetik meg új kedvencüket benne.

„A Covid óta és a bezártság következtében egyre többen vállalják be a természetes vagy épp ősz hajukat. Ezért találtuk ki a terepszínű hajfestést, ahol nem festjük be az összes ősz hajszálat, hanem inkább ugyanolyan tónusú, de sötétebb festett tincseket vegyítünk, mint a vendég hajának természetes alapszíne.”  – mesélte a technika kitalálója a természetes árnyalatok álomszerű keverékét felvonultató, terepszínű hajfestési trendről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🅜 🅐 🅡 🅣 🅘 🅝 (@martin.vid) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hanna Jade Beauty Bar (@hj_beautybar) által megosztott bejegyzés

Fotó: Instagram Forrás: Popsugar

Olvastad már?