3 izgalmas nyárzáró illatújdonság

2021. augusztus 24.
Nyakunkon az ősz, ezt a fajta szorongást sokan sokféleképpen kezelik. Azoknak, akik egy új illattal már egy fokkal boldogabban indulnak neki az őszi szezonnak, egy háromszereplős illatújdonság-válogatással jelentkezünk.

nyar-illatok-parfümCsúcsillat az érzéki kategóriában

A L’Interdit sorozatot még 1957-ben Hubert de Givenchy indította el, lényegében a márka első merész illatával. Augusztus 24-én vezetik be L’Interdit Eau de Parfum Rouge (50 ml, 38 500 Ft) néven a legújabb büszkeségüket, amelyben az eredeti fehér virágos és fás jegyeket egy piros, fűszeres akkorddal hevítették. Az érzéki és izzó illat mélyebb és sötétebb, mint valaha, tökéletes, ha a nyári, lengébb parfümökről egy merész váltással jönnél le idén ősszel. Szerintünk a külseje is elképesztően szexi – varázslatos vonalak, a nyaki részen körbefutó couture szalaggal.oszi-illat-parfum

Pozitív energia üvegbe zárva

Amennyiben a nyári életérzést még egy virágos illatorgiával ünnepelnéd, és ragaszkodsz a könnyed parfümökhöz, akkor az Abercrombie&Fitch Naturally Fierce (EDP 50 ml, 25 500 Ft) újdonságra mindenképp nézz rá a polcokon. Az illat a kaktuszvíz, az agave és a napraforgó napos jegyeivel nyit, de ott bujkál benne a narancsvirág és a frangipáni is – az alapjegyek érzékiségét pedig a meleg szantálfa és a nedves vetiver adja. Tökéletes társad lehet, ha energikus, „boldog” illatot keresel az őszi, munkával teli hétköznapok megszépítésére.

nyar-illatok-parfüm

Limitált szériás boldogító, gyönyörűség

Egy új fejezet nyílik idén augusztusban a Lancôme La Vie est Belle parfümszériája életében a limitált kiadású La Vie est Belle L’Eau de Parfum Blanche illattal (50 ml, 30 900 Ft). Már a kampány arca is sokat ígér, Julia Roberts ikonikus fehér estélyi ruhában tükrözi vissza nagyon szépen az új parfüm gyöngyházfényű fehér üvegét. Na de nézzük belbecs terén mit tartogat az újdonság… Ragyogó, boldogító illatként írják le, amely finom nyitással egyre erőteljesebbé válik. Ha szereted az írisz és a pacsuli gourmand jegyeket vaníliával fűszerezve, és az erőteljes pézsma akkord is közel áll a szívedhez, a te illatod.

nyar-illatok-parfüm

Olvass tovább!