A hét legizgalmasabb szépségújdonságai

2020. június 09.
A nyár első heteiben semmiképp sem számolhatunk be uborkaszezonról, legalábbis szépség téren. A legizgalmasabb beautyújdonságból következik egy mesterhármas.


Játékos és csábító illat nyárra – ha valamilyen extrát keresel

Az alapillat lüktető energiájának nyomdokaiban a Givenchy továbbírja mozgalmas történetét, mégpedig a most bevezetett Irrésistible Givenchy Eau de Parfum segítségével. Már a parfüm pink szalagos couture outfitje is hozza a klasszikus és megszokott Givenchy-szintet, izgalmas és elegáns. Ami az üveget illeti, emellett is nehéz szó nélkül elmennünk… A Givenchy fémjelét, a prizmát értelmezi újra, mindezt egy minimalista négyzetes sziluettel kiemelve, érzéki és lekerekített élekkel „megbolondítva”. A sugárzó pink „folyadékot” egyébként Fanny Bal, Dominique Ropion és Anne Flipo mesterparfümőrök alkották meg. Ha szeretjük a buja rózsa és a ragyogó fehér fák fúzióját hozó illatokat, nem is érdemes tovább keresgélnünk az illatújdonságok között.

Hyaluron-boosterbe ágyazott lapmaszk – ha azonnal szépülnél

Úgy látszik, ez a nyár a legsikeresebb sorozatok folytatásáról szól, nemcsak parfüm, de szérum, pontosabban booster téren is. A Vichy bestseller Minéral 89 Hyaluron-Booster arcápolója után egy szemkönyékápolóval bővült a széria, de még itt sem álltak meg. Legújabb alkotásuk a Minéral 89 Hyaluron-Booster Fátyolmaszk kifejezetten ígéretes nyárindító akár egy esküvői meghívás vagy nyári buli előtt, mondjuk is miért. Nagytestvéreivel megegyező elv alapján 89%, ásványokban gazdag, vulkáni eredetű Vichy termálvizet, valamint hialuronsavat tartalmaz, és tényleg nagyon fókuszáltan szépíti a nyárban megfáradt arcbőrt. A „szupermix” átitatta, mikroalgákból készült fátyolmaszk nagyon finom, friss, gélszerű textúrát vesz fel, ráadásul azonnal feltölt és simít. Ami a legjobb benne, hogy 24 órán keresztül hidratálja a nyárban megszomjazó bőrfelszínünket!

A hosszú hétvégén sem maradhat el az alapos arctisztítás

A felmérések szerint a nők 73%-a sminkel, és összesen kilenc terméket használ. Ha ehhez még hozzáadódik a por, a szmog, az izzadás, a bőrfaggyú és a méreganyagok termelődése, akkor már ott is figyel a kanyarban egy jó kis bőrirritáció, amit az alapos arctisztításokkal nagy eséllyel elkerülhetünk. A MicellAIR Expert Micellás arctisztító kendő azoknak lehet az állandó, vagy akár csak úti barátja, akik az ellenálló, hosszantartó és tartós sminkkel is megbirkózó megoldást keresnek, mégpedig praktikus formában. Minden női táskában elfér, de egy fárasztó este után is tökéletes megoldás, ha megúszósabb arctisztítást szeretnénk az esti lemosórituálé helyett – a megszokott hatékonysággal.  Bónusz: leszedi a vízálló make-upot és a szempillaspirált is, ráadásul színezőanyag- és parabénmentes.

Olvastad már?

Fotó: Unspalsh, Marie Claire-Archívum