3 forró parfümújdonság januárra

2021. január 25.
Három olyan tüzes illatújdonságot mutatunk nektek, amiket akkor érdemes beújítanotok, ha szeretitek az érzéki parfümöket.
parfum-januar-ujdonsag

Intenzív és füstös

Az Emporio Armaninál a Stronger With You Absolutely (50 ml, 24 300 Ft) a legfiatalabb családtagként mutatkozik be, cserébe valami egészen intenzív formában. A szerelem jegyében alkotott illatkreáció egy olyan borostyános-orientális újdonság, amit akkor fogsz szeretni, ha a csábítóan likőrös, érzéki és addiktív vonalon keresgéled a új kedvencedet. A parfüm koncentrációjú Stronger With You Absolutely a széria jellegzetes üvegében érkezik, amelyet füstös hatású lakkozással turbóztak fel, hogy még intenzívebb jelleget adjanak a parfüm likőrös árnyalatának.

valentin-nap-parfum-fuszeres

Láttad már?

Szenvedélyes kölniduó az Avontól

Az Avon egy tüzes illatpárral érkezett idén januárban, mégpedig a sokatmondó Attraction Desire névvel. A szenvedélyes páros kapcsán azt ígéri a márka, hogy „szexuális izgalmat kelt, stimulálja az érzékeket és visszahozza életünkbe a vágyakozást”. Hm… Nem kis vállalás, amit jelen esetben a női illatnál (6199 Ft) a feketecseresznye-elixír hivatott segíteni, mégpedig a titokzatos arab jázmin és aranyló ámbra segítségével. Az Attraction Desire for Him (4999 Ft) kölni ezzel szemben nőszirommal hevíti fel a fekete cseresznye és az izgalmas ámbra elegyét.

avon-attraction-desire-parfumparos-2

Hagyomány és szenvedély

A Gucci Guilty Love Edition tavalyi párosa után újabb csábító duettel jött ki az olasz divatház parfümrészlege. A 2021-es férfi-női verzió ezúttal is nagyon szenvedélyesre sikerült, és persze nem véletlenül. A Lana Del Ray és Jared Leto arcával futó parfümkombót kifejezetten a különc szerelmespárokra szabták. A női illatban (130 dollár) a fűszeres rózsaszín bors, bergamott és némi orgona-, ibolyajegy segít felborzolni és felforrósítani a tél szürkeségét és hidegségét. Alberto Morillas parfümőr férfi illatában a rózsaszín bors ugyancsak felsorakozik, mégpedig többek között a citrom, a narancsvirág, a neroli és a pacsuli mellett.

1. Guilty Love Edition 2021

 

Kiemelt fotó: Getty Images

Kattints tovább!