3+1 kihagyhatatlan virágos tavaszi illat

2021. április 06. |

Élvezettel figyeled, ahogy pattannak az első farügyek, és már a nagyid kertjében is nyílnak az első virágok? Itt az ideje virágmániásként a legújabb, üdítő parfümökkel megismerkedned.

A virágillatok gyógyító ereje

Szakértők szerint a virágos illatok, különösen a jázmin, a rózsa és a frézia szerez a legtöbbünknek boldogságérzetet. Az Oriflame idén 45 éves Giordani Gold illatcsaládjának legújabb tagjában, a most debütáló Essenza Blossom parfümben (50 ml, 13 999 Ft) épp ezt hozza el nekünk – ha nem is tálcán, de kecses üvegben. A Rose Gold Akkordot alkotó fehér virágok – a kifinomult kamélia, az érzéki narancsvirág és a nőies jázmin –, továbbá a zöld és édes körte, a lédús mandarin, a vanília és a pézsma elegye robban itt nagyot, mindezt egy elegáns és könnyed illatban. Imádni fogod, ha nemcsak az előbb említett illatjegyeknek vagy rajongója, de szereted az intenzív, tartós parfümöket, az Essenza Blossom a legmagasabb koncentrációval rendelkezik, így kifejezetten tartós.

Elegáns üveg, csábító illat

Az Yves Saint Laurent ikonikus illata a valaha volt legragyogóbb, legfrissebb és legnőiesebb arcát fedi fel a Libre Eau de Toilette-ben (50 ml, 29 200 Ft). Egyszerre hűvös és forró, és nem mellesleg nagyon érzéki. Ami pedig az illatjegyeket illeti: ragyogó bergamottal, kristályos körtével, valamint zamatos alma akkorddal nyit a tavasz jegyében, virágok terén pedig a narancsvirág és a sambac jázmin kettőse bukkan fel a parfüm szívében. A jellegzetes, sikkes üveg is az illatban rejlő kettősség feszültségét tükrözi vissza, mindezt hosszanti irányban kicsit megnyúlva, a túlméretezett Cassandre logóval, a parfüm nevére visszakacsintva a szabadság új szimbólumaként.tavaszi-parfumok-illatok-viragos

Életöröm parfümbe oltva

A Boss Alive Eau de Toilette (50 ml, 28 190 Ft) egy évvel az Eau de Parfum nemzetközi sikere után érkezik, ahogy a neve ígéri, egészen üdén. Különösen kedves a szívünknek – az illat kapcsán ugyanis tavaly interjút is készítettünk a magazinban Emma Robertsszel, aki a kampány arca -, magával ragadó virágos-fás jegyeivel kötelező induló a virágos tavaszi újdonságok körében. A fejjegy friss és virágos lendületét a ropogós alma, a zamatos mandarin, a citrom és a magnólia keveréke adja, de az illat igazi szépsége az intenzív szívjegyben rejlik, amelyben arab jázmin, damaszkuszi rózsa és gyönyörű magnólia keveredik. Igazi virágözön!tavaszi-parfumok-illatok-viragos

Harmonikus kettősség

A tavasz egyik legzseniálisabb férfi illata Hubert de Givenchy divatházától érkezik. A Gentleman Givenchy Eau de Toilette Intense (60 ml, 28 300 Ft) belesimul a jól ismert „úriember” szériába, ultra elegáns külső, de a belső sem marad el – csupa férfias, erős, ugyanakkor érzékeny illatjegyeket hozva. Szó sincs itt ellentmondásról, tökéletes harmóniát sikerült teremteniük az alkotóknak (Nathalie Lorson és Olivier Cresp ) a parfümmel. Olyan fás, virágos (írisz), aromás illat, ami merész ívben kiemelkedik a szezon illatújdonságai közül, és nem csak az illatjegyek gyönyörűen komponált kombinációjának hála. A márka környezetvédelemért elkötelezett megközelítése részeként a flakon formáját újratervezte, hogy jelentősen csökkenteni tudja a felhasznált üveg mennyiségét (-16% a 60 ml-nél, -30% a 100 ml-nél). Vagyis a Givenchy Eau de Toilette Intense könnyebb csomagolással és nagyobb parfümmennyiséggel startol.

tavaszi-parfumok-illatok-viragos

Olvass tovább!

Ezek Katalin hercegné kedvenc parfümjei

Ezek Katalin hercegné kedvenc parfümjei

Katalin hercegné megfizethetetlen reklámarc, ha valamit egyszer magára ölt, az garantáltan eladási rekordokat dönt, és márkákat emel magasba. Ez történt kedvenc parfümjeivel is.

Fotó: Unsplash

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Így lesz fényesen puha a zabolátlan ősz haj fénytelen haj

Így lesz fényesen puha a zabolátlan ősz haj