Jégkrémre hajazó színes gyanták a szőrtelenítés új sztárjai

2021. szeptember 07.
Színesek, szépek, illatosak és állítólag nagyon hatékonyak. A jégkrém formát öltő vagy épp fémes színekben játszó, csokidrazsénak tűnő otthoni Wakse vaxokra egy időben 8000 fős várólista is volt.

A márka viszonylag zöldfülű, alig 3 éve indult, és abszolút luxust és színorgiát képvisel a házi szőrtelenítés kategóriában. Már a bevezetés óta ódákat zengenek róluk a bloggerek és a felhasználók, de a hírnevükben biztosan sokat segít az is, hogy kifejezetten látványos, Instagram-barát termékeket kínálnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

wakse ™ (@wakse_official) által megosztott bejegyzés

Színesek, szagosak, szó szerint. Illatok terén ananász, csoki, levendula, rózsaszirom és narancs is szerepel az „étlapon”, de termékeik minőség terén ugyancsak felzárkóznak a prémiumkategóriához. Esszenciális olajokkal dúsított a formula, így amellett, hogy állítólag nagyon precízen eltávolítja a szőrt, szépen nyugtatja a bőrt is – ahogyan azt illik is ebben a kategóriában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

wakse ™ (@wakse_official) által megosztott bejegyzés


A legnagyobbat a jégkrém formában, vagyis tubusban kínált otthoni verziók szóltak, de a felmelegítés, mikrózás előtti állapotában csokidrazséra hajazó terméksoruk szintén nagyon népszerű.

wakse-hazi-gyanta

Ezeket a házi vaxokat tényleg öröm nézni, de állítólag használni is, egyszerűen felmelegíthető, eleve mikrózható tégelyekben árulják (a jégkrémszerű forma is az lényegében), pepecselés nélkül, könnyen felvihető a bőrre, és meglepően hatékonyan bánik el a nem kívánt szőrszálakkal is. Persze az sem mellékes, hogy olyan pompázatos színekben kínálják a házi luxusgyantát, hogy a legtöbb Instagram-felhasználó nem bír ellenállni a kísértésnek, hogy jó pár képet lőjön róla. A márka különlegességeiről szinte az összes nagy nemzetközi női magazin írt már, ahogyan a különböző szépséginfluenszerek sem hagyhatták ki a témát. A testre és arcra kínált gyanták ára körülbelül 15 és 29 dollár között mozog, szóval, ha van is arany árnyalatban kínált vaxdrazsé termékük, az ára még csak alulról karcolja az aranyét.

Olvastad már?