Jamie Lee Curtis szerint a plasztikai sebészet gyönyörű emberek egész generációit pusztítja el

2021. október 07.
Jamie Lee Curtis, aki köztudottan a természetes megjelenés híve, nemrég kifejtette, mit gondol a szépészeti beavatkozásokról – és azt is elárulta, hogy miért nem rajong a műfajért.

„A jelenlegi trendek, a töltőanyagok, a különféle beavatkozások, a filterek megszállott használata és minden olyan dolog, amit azért teszünk, hogy a Zoomon keresztül jobban nézzünk ki, a szépség generációit törli ki” – nyilatkozta Jamie Lee Curtis, aki hozzátette, ha egyszer „hozzányúlsz” az arcodhoz, nem csinálhatod vissza.

Jamie Lee Curtis

Az interjúban Jamie Lee Curtis azt is elárulta, miért van rossz véleménnyel a plasztikai beavatkozásokról: kálváriája sok évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy operatőr azért nem akart vele forgatni, mert a szemeit túlságosan puffadtnak ítélte. A színésznő annyira elkeseredett és megalázott volt, hogy rutinszerű plasztikai műtétek egész sorát vállalta be azért, hogy megszabaduljon a duzzadt szemeitől. A beavatkozások után orvosa Vicodint írt fel neki a fájdalmak ellen, amire aztán Jamie Lee Curtis rászokott. Bár a függőségétől sikeresen megszabadult, soha többé nem vállalt plasztikai beavatkozást. Történetét azután osztotta meg, hogy Linda Evangelista elárulta, brutálisan eltorzult, miután az arcán Cool Sculpting eljárást alkalmaztak, és míg egykori kollégáinak karrierje most is virágzik, neki a történtek miatt a visszavonulás mellett kellett dötenie.

Forrás: Fastcompany Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!