Cindy Crawford jótékonysági célból újraalkotta ikonikus Pepsi-reklámját

2021. szeptember 10.
Az 55 éves szupermodell az eredeti, 1992-es fotózás helyszínén pózolt újra kólásdobozzal a kezében, ám ezúttal jótékony célból.

Szűk fehér felsőben, levágott szárú farmerban és hegyes orrú, vörös tűsarkúban, a kaliforniai Santa Clarita Halfway House Café nevű kávézója előtt pózolva Cindy Crawford olyan, mintha nem telt el volna 29 év az eredeti felvételek készítése óta. Valószínűleg sokat segített ebben, hogy az eredeti fotók hajstylistja, Peter Savic ezúttal is megalkotta a csodás hullámokat Cindy barna fürtjeiből, pont mint 1992-ben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

A modell sminkjét Sam Visser készítette, aki a kilencvenes évekre jellemző, matt hatású sminkjével festette ki Cindy Crawfordot, akit David Yarrow fotózott újra, mintha mi sem történt volna az elmúlt évtizedekben. 

cindy-crawford-reklam-1992

Crawford és fotósa ezúttal jótékony célból állt össze: a legendás reklámot a Wisconsin államban található Madison gyermekkórházának javára alkották újra, ahol a modell fivérét korábban leukémiával kezelték. Cindy Crawford azt is elárulta, hogy már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek össze a fotók eladásából. 

A hírességeket is lenyűgözték a régi-új fotók. „Valódi szépség! Jó ügyért” – írta a képhez Reese Witherspoon. „Menő minden ízében” – kommentálta Helena Christensen. 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!