Ez Jennifer Lopez esti szépségrutinja

2021. november 17.
J.Lo igen közlékeny az utóbbi években, pláne ami a szépségrutinját és bevált kedvenceit illeti. Nem csoda, elképesztő formában van, ráadásul saját arcápolás márkát is alapított. Az énekesnő most épp az esti rutinjába engedett betekintést.

Jennifer Lopez az Instagramon mesélt 4 lépésből álló éjszakai bőrápolási rutinjáról, amelyet a kifejezetten ragyogó bőrért vet be. Az 52 éves „szépségmogul” a közösségi médiában megosztott videóban elárulta, hogy „csak” 4 bőrápoló terméket használ lefekvés előtt, köztük a természetesen saját márkás a JLo Beauty That Hit Single gél-krém arctisztítót és a That Big Screen hidratálót. „Mire este hazaérek, már alig várom, hogy lemoshassam a sminkemet, és érezhessem a saját bőröm” – mondta el az énekesnő az Instagram-videóban.

jennifer-lopez-esti-szepsegrutinja

A szépségguru a hidratáló mellett a saját sorozatából veti be az arc ragyogását fokozó szérumot is, ahogyan a szemkörnyékápolót is. Persze nem volt éppen nagy meglepetés, hogy a saját brandje elindítása után már nem a korábbi kedvenc luxustermékeit sorolta rutinja lépéseiként, az már inkább, hogy egészen követhető, egyszerű és gyors az esti rituáléja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty) által megosztott bejegyzés

Jennifer arclemosásban a kőkeményen dolgozó, az erős sminkkel is megbirkózó, géles textúrákra esküszik, a szérumok tekintetében pedig a That JLo Glow Olive Complex a nagy kedvence. Néhány cseppet az antioxidánsbombából a tenyerébe pumpál, majd gyengéden eloszlatja az arcára, nyakára.

„Ha szeretnéd, hogy a szérum felszívódjon, adj egy percet neki… Annyira jó érzéssel tölti el a bőröm a felvitel után. Feszesnek érzem, mintha csak újra 16 lennék. Imádom” – lelkendezett az esti szépségrutinja legfontosabb lépéséért Jennifer.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!