Jennifer Lopez új klipje miatt aggódnak a rajongók Ben Affleckért

2021. július 13.
Nagyon tüzesre sikerült Jennifer Lopez legújabb videóklipje, néhányszor meghúzza benne az énekesnő a tequilásüveget is. Sokan találják visszásnak ezt a jelenetet, mivel köztudott, hogy régi-új párja, Ben Affleck kemény küzdelmet folytat az alkoholizmussal.

Aggódnak Ben Affleckért a rajongók, mivel a színész párja, Jennifer Lopez legújabb videóklipjében, a Cambia el Pasóban néhányszor meghúzza a tequilásüveget. Sokan nem tartják jó ötletnek az alkohol reklámozását, miközben a párjáról mindenki tudja, milyen keményen harcol az alkoholizmussal.

jennifer-lopez-klip-tequil-ben-affleck-alkoholizmus

Az 51 éves énekesnő klipje roppant energikus, Miami utcáin és strandjain játszódik, ahol J.Lo egy tequilásüveggel vonul végig, melybe időről időre belekortyol. Valószínűleg senki sem akadt volna fenn ezen, ha az elmúlt hónapokban nem attól lett volna hangos az összes bulvárlap, hogy ismét összejött régi vőlegényével, a 48 éves Ben Affleckkel, aki mindig nyíltan vallott az alkohollal való küzdelméről. 

A klip alatti kommentek között voltak, akik a tequilaivás és a Ben Affleckkel való kapcsolat összeférhetetlenségére hívták fel a figyelmet, mások pedig arra, hogy ha egy cég szponzorálja, akkor nincs túl sok mozgástere az énekesnőnek, muszáj reklámoznia. És voltak, akik pedig azt hangsúlyozták, hogy fontos elkülöníteni Jennifer Lopez magánéletét és művészetét. 

Ben Affleck korábban sokszor mesélt arról, hogy tinédzserkora óta problémái vannak az alkohollal. 2017-ben volt először elvonókúrán, majd 2018-ban ismét be kellett vonulnia. Ám 2019-ben, egy év tisztaság után, ismét visszaesett. „Bárcsak ne történt volna meg. Tényleg azt kívánom, bár ne került volna fel az internetre, hogy legalább a gyermekeimnek ne kelljen látnia.”

Ben és J.Lo kapcsolatának felmelegítéséről áprilisban keltek szárnyra az első pletykák, mára pedig az énekesnő már át is költözött Los Angelesbe. A pár először 2002 és 2004 között volt együtt. A kapcsolatuk teljes időrendje ide kattintva olvasható

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!