Az 52 éves Jennifer Lopez vörös szőnyeges ruhái, amiktől ma is eláll a lélegzetünk

2021. július 24.
Alig hisszük el, hogy Jennifer Lopez ma már 52 gyertyát fújhat el a szülinapi tortáján! Kívül-belül csodás formában van, Ben Affleckkel újra fellobbant szerelmüknek köszönhetően pedig biztos, hogy inkább tinilánynak érzi magát, mintsem ötvenes dívának!

Jennifer Lopez vörösszőnyeges vonulásait képtelenség elfelejteni, ikonikussá vált zöld Versace ruhája még a Google keresőjét is megreformálta! Annyian voltak kíváncsiak a különleges öltözékre, amikor J.Lo magára öltötte, hogy a korábbi klasszikus keresőt képböngésző funkcióval bővítették ki. Persze nem ez volt az egyetlen ruhaválasztása, ami „nagyot szólt”, itt vannak a legemlékezetesebbek.

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

1. A köldökig kivágott, levélmintás estélyi

Dzsungelmintás Versace ruhájával, amit a 2000-es Grammy-gálán viselt, Jennifer Lopez minden kétséget kizáróan divattörténelmet írt. Elmondása szerint csak az utolsó percben döntötte el, hogy ezt a selyemből készült, merészen kivágott estélyit fogja viselni, amit bombabiztosan rá is ragasztottak a testére, így nem izgult azon, hogy egy óvatlan pillanatban többet mutat magából a kelleténél. Hiába telt el több mint két évtized azóta, hogy ebben a kreációban színre lépett, utóhatásai még mostanában is érezhetők: a Versace divatház a Concept márkával társulva J.Lo ötvenedik születésnapjára cipőre álmodta a zöld mesés árnyalatait felvonultató őserdőmintát. 

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

2. A visszafogottabb púderrózsaszín modell

Ezt a szintén Versace darabot a 2002-es Oscar-díjátadón viselte Jennifer Lopez. Maga a ruha jóval visszafogottabb, mint a 2 évvel korábbi választása, azonban ezen is megakadt a vendégek szeme. Tökéletesen kiemeli J.Lo alakját. A rangos eseményen akkori férjével, Cris Juddal jelent meg.

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

3) Mohazöld vintage kreáció

A 2006-os Oscar-gálán nemcsak új színárnyalattal kápráztatta el a meghívottakat J.Lo, hanem korábbi partnerét is újra cserélte: ezúttal harmadik férje, Marc Anthony oldalán tündökölt a díjátadón. A nívós alkalomra Jean Dessés tervezte vintage hangulatú ruháját.

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

4) Talpig aranyban

Stílusosabban nem is öltözhetett volna fel a 2009-es Golden Globe-díjátadóra! J. Lo ebben az aranyszínű, elől-hátul sokat mutató Marchesa ruhában érkezett, és mindenkit levett a lábáról.

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

5) Aszimmetrikus vonalvezetés, aprólékos kidolgozás

Ezt a zöld-arany ruhát, amit Emilio Pucci tervezett, a 2011-es BAFTA-gálán viselte. Nem sak rafinált szabásvonala vonzotta a tekinteteket, hanem az aprólékosan kidolgozott, gyönggyel kirakott díszítés is. Ezen az estén J.Lónak alkalma nyílt arra is, hogy találkozzon Katalin hercegnével és Vilmos herceggel.

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

6) Mindent a szemnek

A 2014-es MTV Music Awards gáláján Jennifer Lopez – akin egyáltalán nem fog az idő – egy igen keveset takaró Charbel Zoe kreációban jelent meg. Ezüstösen csillogó ruhájához tökéletesen passzoló cipőt és táskát választott.

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

7) Így fest egy igazi bálkirálynő

Egy évvel később, a 2015-ös Oscar-díjátadóra egészen más stílusban érkezett. Lopez Elie Saab ruhája pont olyan, amilyen báli ruháról a kislányok ábrándoznak – na jó, ez talán egy fokkal mélyebben dekoltált…

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

8) Magasított nyak, merész kivágásokkal

Ezt a Ralph & Russo tervezte elegáns ruhát a 2017-es Grammy-díjátadón viselte. Igaz, hogy a figyelmet első ránézésre a magasított nyakrészre vonja a ruha, képtelenség nem észrevenni a szemtelenül mély kivágásokat. Hiába, J.Lo még az ötödik x-hez közeledve is felvehetett egy ilyen darabot!

Jennifer Lopez vörösszőnyeges ruhái

9) A nagybetűs Uralkodónő

Véletlenek nincsenek – legalábbis Jennifer Lopez ruhaválasztását illetően… A 2018-as MET-gálán ebben az elképesztően szexi, Balmain flitteres ruhában volt jelen, amihez szédítően magas sarkú cipő dukált.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?