Ingyen arcfelvarrást vállal a világ egyik legjobb arcspecialistája

2021. november 30.
A londoni face lift specialista sebészek krémjének egyik legismertebb neve dr. Dominic Bray, akihez nem épp könnyű bejutni, pláne megfizetni. Most éppen újabb pro bono pácienst keres.

Nemcsak Londonban, hanem világszinten is a vezető arcplasztikai speciálisták között jegyzik, akinek a természetes hatású nyak- és a teljes arcplasztika tényleg a kisujjában van. A brit főváros szépségmániásai, fiatalodni vagy csak épp szépülni vágyó gazdag és/vagy híres lakói gyakran megfordulnak a Harley Street-i méregdrága szépségklinikán, ahol Dominic Bray szintén rendel, de sokan fordulnak hozzá elrontott szépségbeavatkozásokat követő rekonstrukciós eljárások miatt is.arcplasztika-probono

A plasztikai sebész Instagram-oldalán szúrtuk ki, hogy ismét ingyen műtétet vállal. A pro bono arcfelvarrásban már nem kezdő dr. Bray profilján egy olyan fotósorozat kísérte a felhívást, amely a legutóbbi, jótékonyságból vállalt páciense, Nikki átváltozását mutatja be. „Egy műtétet szeretnék ajándékozni valaki olyannak, aki igazán megérdemli, de soha nem nyílna rá anyagi lehetősége, hogy a páciensem legyen.”

Az orvos meglepően nyíltan és tényleg részletesen posztolta a feltételeket is, miszerint mindent ő áll, a díjmentes felszerelést, a járulékos költségeket, az első éjszakai kórházi tartózkodás költségeit, az aneszteziológus díját, és a műtős csapat és persze a saját „díját” is (mindez egy nyak- és teljes arcplasztika esetében a netes fórumok szerint könnyen 4-5 millió forint fölötti összeg is lehet).

Az egyetlen költség, amely az átalakulni vágyót terheli, az utazás költsége, mégpedig dr. Bray sebészeti központjába, Tunbride Wellbe (Kent megye). Kerestük persze benne a buktatókat, de egyelőre nem találtuk. „Tényleg nem kérek cserébe semmit, sem promóciót vagy reklámot, egyszerűen csak segíteni szeretnék egy nagyon különleges hölgynek, hogy újra magabiztossá váljon. Még csak azt sem várom, hogy megossza a világgal az átalakulása tapasztalatait, ha nem akarja.”

A jelentkezésnek viszont bőven vannak feltételei. Csak olyanok jöhetnek szóba, akik korábban nem foglaltak konzultációt a sebésznél, valóban oka van egy hasonlóan komoly beavatkozásnak náluk (okozza bármi – korai öregedés, menopauza, betegség vagy válás miatti stressz), nem volt korábban arcplasztikájuk, mindemellett egészségesek, nem dohányoznak és normális a vérnyomásuk.

December 10-ig várják a jelentkezéseket, és úgy tűnik a világ minden tájáról (ezt meg is erősítették nekünk üzenetben). Elég csupán a posztban szereplő címre angolul megírni a történetünket, vagyis az okot, hogy miért is lenne akkora hatása az életünkre egy hasonló beavatkozás, de emellett az életkor megadását és persze fényképeket is várnak a potenciális pro bono páciensektől, hogy eldönthessék, kinek is lenne rá valóban a legnagyobb szüksége…

Fotó: Unspalsh

Láttad már?