A farkas frizuránál nincsen menőbb haj idén nyáron

2021. június 22.
Bundesliga-fazon vagy éppen shag? Az elmúlt évek trendjei a kanyarban sincsenek az új őrülethez, a farkas fazonhoz képest.

Azt mondják, nincs új a nap alatt, de közben mégis akad… A közösségi média felületein valahogy mindig sikerül valami egészen új, izgalmas trendet előtérbe állítaniuk a felhasználóknak, legyen szó arcápolási, smink- vagy éppen frizuradivatról. Ezúttal egy egészen újfajta hajvágási trend állt ki a virtuális porondra, mégpedig a wolf cut, azaz a farkas vágás. Az utóbbi évek kedvenceit, a Bundesliga-frizurákat idéző mulletet és a shag hajat (retró életérzést vetítő, borzos hatású haj) olyan hírességek vállalták be, mint Rihanna, Billie Eilish vagy éppen Miley Cyrus.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sally Hershberger (@sallyhershberger) által megosztott bejegyzés

Az új őrület valahol a kettő között mozog, mondhatni a mullet és a shag szerelemgyereke. Lényegében az előbbi hosszát és volumenjét kombinálja utóbbi kócos hatású, hullámos rétegeivel.

Egyértelműen a természetes, mégis cool frizurák táborát erősíti, ahol a hajunk rétegződése a kulcs, pontosabban annak elhelyezkedése. A farkas vágásnál ugyanis nem a fej tetején, hanem szélesebb területen alkalmazzák a fodrászok.

És ami a legérdekesebb, a farkas fazon „sufnituning” verzióban is terjed, azaz sokan még csak fodrászhoz sem mennek érte. A tudatosan, profin elhelyezett rétegek persze rengeteget számítanak az összhatás szempontjából, de azért az amatőr szekcióban is láthatunk szép példákat.

Maga a frizura egyébként jól működik frufruval és oldalt elválasztott frufruval is, ha további fűszert szeretnénk adni hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danny Puopolo (@dannypuopolo) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RENYA XYDIS EDITORIAL HAIR (@renyaxydis) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CABELO ONDULADO/ WAVES HAIR (@dessa.malaquias) által megosztott bejegyzés

Olvass tovább!


Forrás: Popsugar