Visszatérhet a világ legcikibb haja

2019. március 15.
A hátul hosszú, elől és oldalt rövid “mullet” vagy más néven Bundesliga frizurát több néven is emlegetik. Sokan esztétikai öngyilkosságnak tekintik, mégis újra és újra felbukkan a trendek között. Mutatjuk a legújabb verzióit.

A mullet/Bundesliga/vokuhila fazon visszatérésével sokan, sok helyen riogatnak az utóbbi évtizedben, de tény, hogy a ’80-as évekbeli tündöklése óta soha nem szólt akkorát, mint a Rudi Völler vagy David Bowie poszterekről bűvölve. Bár anno Chuck Norris, Ellen DeGeneres, Scarlett Johansson, Rihanna és Charlie Sheen sem hagyta ki, többségük már mélyen hallgat erről az időszakról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

– VANISHING ACT – w’re waiting for u! #haiderackermann

HAIDER ACKERMANN (@h.a) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2018, időpont: 1:19 (PST időzóna szerint)

Kisebb, egyedi fellángolásokat, kifutóra állított mullet sörtéket persze azóta is láthattunk már, de komolyabb mullet-hullámra az utóbbi negyed évszázadban nem volt példa. Ennek ellenére most ismét reflektorfénybe került a legbénább hajviseletek közé sorolt frizura, természetesen kicsit újragondolva.

A mottó most az “elölről biznisz-, hátulról partiviselet”. A szakértők szerint egész jó kis „kortárs” frizura lehet ez a bátor, magabiztos nőknek, ha egyszerűbb, letisztultabb verzióra szavaznak. Sőt, egy akár csak erre hajazó, a mullet sziluettjét megidéző frizurát is bevállalhatunk kezdésként. Mutatunk is pár izgalmas verziót a kortárs mullet-hibridekre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

So RAD 👊🏻 Repost via @georgieriot . #esteticalikes #mullethair #blondehair #platinumhair #hairfashion

Estetica Magazine (@esteticamagazine) által megosztott bejegyzés, Nov 13., 2018, időpont: 9:26 (PST időzóna szerint)

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

wolf hair & mullet hair #mullethair #wolfhair #切らせてくださいマジで✂︎ #お待ちしてます

Haruka_hatakeyama (@haruka_warsaw) által megosztott bejegyzés, Dec 3., 2017, időpont: 5:15 (PST időzóna szerint)

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shot 2 from my AHFA collection .makeup by @_the_curious_k model Sinead from @finesse_models_australia shot by moi @fotosbyjohnny #hairstyle #windy #mullethair #neon

Johnny Georgiou (@johnny.hair.mua) által megosztott bejegyzés, Febr 18., 2019, időpont: 2:27 (PST időzóna szerint)