Érkezik az új Krémmánia Beauty Box, hajápolókkal lesz tele a szépségdoboz

2022. április 02.
A legújabb Krémmánia Beauty Box ezúttal hajápolással kapcsolatos termékeket tartalmaz. Már nem kell sokat várnod, és a tiéd lehet.

A Krémmánia csapata ezúttal olyan termékeket válogatott össze, amelyek a haj ápolásának és formázásának jegyében lettek kiválasztva, és amelyek segítenek a szépen ápolt haj elérésében. Rengeteg izgalmas kozmetikum vár rád a mostani dobozban is, ami a Krémmánia boxok történetének első, kizárólag hajápolásra fókuszáló doboza. Ne feledjétek, a szépségdoboz ezúttal is egyszeri és limitált mennyiségben érhető el, egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet, ezért érdemes résen lenni április 7-én 12 órától, hogy időben lecsapjatok rá.

A 12  termékből 10 teljes méret, 2 utazó kiszerelés. A márkák pedig ők lesznek:

APIVITA: Ez a kifejezetten nők számára kifejlesztett termék serkenti a haj növekedését, valamint segít megerősíteni, revitalizálni a hajhagymákat és javítja azok vérellátását, a fejbőr mikrokeringését.

Authentic Beauty Concept: A vegán ABC-től egy olyan terméket találtok a dobozban, melynek szilikonmentes, intenzíven tápláló formulája erősíti a hajszálakat és segít helyreállítani a kutikulát.

Baba: Nemrég újultak meg kívül-belül a Baba samponok, melyek közül tettünk is egyet a dobozunkba, mely minden hajtípust tisztít és jól fésülhetővé varázsol a hajmosás után.

Bloom Hair: Hogy ne csak kívülről, hanem belülről is támogassuk hajunk egészségét, szépségét, egy hónapra elegendő hajvitamin is található még a mostani dobozunkban.

Gliss: A márkától egy olyan innovatív formulájú újdonságot rejt a boxunk, mely pillanatok alatt teszi fényessé és regenerálttá a hajat.

Helia-D: A magyar márkától egy olyan, rendszeres használatra ajánlott kozmetikum került a termékek közé, amely könnyen fésülhetővé teszi, táplálja és erősíti a gyenge, töredezett hajat.

 

Invisibobble: A hajgumik királynőjét is a boxban köszönthetjük, melynek különlegessége, hogy nem húzza a hajat, és ergonomikus kialakításának köszönhetően nem töri meg a hajszálakat.

Isana: A dobozba került még a Krémmánia egyik legnépszerűbb, szinte csupa 5 csillagos véleményt begyűjtő hajápolója is, mely 230°C-ig védi a hajat a hajszárító hőjétől és jojobaolajjal ápolja a hajat.

 

Krémmánia: Ezúttal egy saját márkás terméket is a boxban köszönthetünk, mely a hajszárítás során nyújt kíméletesebb és gyorsabb megoldást, mintha törölgetnéd a hajad.

N.A.E.: Az olasz természetes márka egyik vegán formulájú, műanyagmentes csomagolású termékét is megtalálhatjátok a dobozban, ami hatékonyan tisztítja és selymessé teszi a száraz hajat anélkül, hogy elnehezítené azt.

Naturissimo:  A márkától egy olyan száraz, töredezésre hajlamos hajra ajánlott hajregenerációt támogató hajápolót köszönthetünk a boxban, ami segíti az egészséges, ép hajszálak képződését.

 

TRESemmé: Ez a professzionális minőségű hajformázó segít tökéletes tartást biztosítani a hajnak a mindennapok során, miközben segít megőrizni annak természetes megjelenését is.

A termékek összértéke 24 911 Ft lett, a doboz ára azonban csak 8900  Ft (+ postaköltség).

Bővebb infó ITT!

Olvass tovább!