Három kedvencünk a Krémmánia Adventi Beauty Boxból

2021. december 05.
Ebben az évben először jelent meg a Krémmánia Adventi Beauty Box, amely 11 izgalmas terméket és extra kupont rejtett, hogy segítségükkel hangolódjunk az ünnepekre. Most eláruljuk, melyek voltak a kedvenceink.

A Krémmánia csapata az idei évben még egyszer meglepett minket egy szenzációs és ünnepi hangualtú szépszégdobozzal. Olyan termékeket válogattak össze, amelyek a karácsonyi ragyogás jegyében segítenek az ünnepekre hangolódni. Rengeteg izgalmas kozmetikumot találtunk az első adventi boxban: 10 teljes méretű kozmetikumot, egy luxusmintát és 1 kupont. De mik is voltak ezek pontosan?

Annabelle Minerals Diamond Glow Ásványi Highlighter

A hűvös, bézs árnyalatú Diamond Glow highlighter az ásványi anyagok mellett feketeribizlimag-olajat, napraforgóolajat és E-vitamint is tartalmaz, vagyis a tükörsima, fényes, ragyogó optikai hatás mellett még táplálja is a bőrt. A csillogó, pihe-puha termékkel érdemes sokat kísérletezni, ugyanis könnyen túlzásba lehet vinni – a highlighter textúrája olyan finom, az árnyalat pedig annyira szép, hogy nehéz időben leállni vele.

Geek & Gorgeous 101 Liquid Hydration

Villámgyorsan felszívódik,vízszerű állagú és extra hidratálást ad. Életkortól, bőrtípustól függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Ez az 5 % panthenolt és természetes hidratáló elemeket tartalmazó tonik erősíti a bőr természetes védőrétegét, de nemcsak hidratálja, hanem nyugtatja a bőrt. Illatanyagmentes, minimalista formula és nagyon kiadós, már pár csepp is elég belőle a teljes arcra.

Maybelline Tattoo Liner Géles Szemhéjceruza

Nem vagyok túl ügyes, ha precíz vonalat kell húzni a szemhéjamra. Ezzel a tartós, éjfekete szemceruzával viszont mintha könnyebben ment volna a művelet. A hegy vastagsága pont ideális volt, nem kenődött, de nem volt túl kemény sem. Vékony ívet is húzhatunk vele, de könnyen el is satírozhatjuk, ha füstös hatásra vágyunk.

Mit találtunk még a dobozban?

Aden Ajakfeltöltő Folyékony Rúzs: Nincs karácsony vörös ajkak nélkül. Ez a káprázatos vörös folyékony rúzs optikailag megnöveli az ajkak méretét, így garantált a teltebb és ragyogóbb hatás. Rendkívül pigmentált textúrájának köszönhetően órákig fennmarad a szájon, természetes összetevői pedig az ajkak hidratáltságáért felelnek.

Barnängen Oil Intense Tusfürdő: A védő Cold Creamet tartalmazó Oil Intense Krémtusfürdő kifejezetetten száraz bőrre lett kifejlesztve. Vadrózsa-olajat és 7 százaléknyi egyedi összetételű Cold Creamet tartalmaz. Hidratálja és selymesen puhává varázsolja a bőrt, magas vegán formulával és 90 százalékban természetes összetevőket tartalmaz.

Dove Skin Glow Testápoló: Ez a különleges, ragyogást fokozó puha, harmatos virág- és gyümölcsillatú testápoló egy vadonatúj testápolási termék a Dove-tól, amely ötvözi a márka jól ismert tápláló formuláját egy gyönyörű, ragyogó barackos színnel, amely fényvisszaverő ásványi anyagainak köszönhetően visszafogott csillogást is biztosít a bőrtónus számára.

essence Shine Last&Go Körömlakk: A vörös ajkak mellé vörös körmök is dukálnak. Az essence lakkjának nemcsak a színe tökéletes, de a gél hatású formula optimális tartósságot, intenzív színt és csodálatos fényességet biztosít, ráadásul szuper erősen pigmentált és gyorsan szárad.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Szemkörnyékápoló Koncentrátum: Igazi luxus a szemeinknek ez a tápláló szemkörnyékápoló. A szemkörnyék minden területén felveszi a harcot a szarkalábakkal, ráncokkal, élettelen és duzzadt területekkel, de még a sötét karikákkal szemben is.

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Tápláló Testápoló: A testápoló bio körömvirág és homoktövis összetevői gyorsan felszívódnak és esszenciális telítetlen zsírsavakkal látják el a bprt, melyek főleg a zsír- és vízhiányos, érzékeny bőrrel tudnak csodát művelni tápláló és regeneráló hatásuk révén. Kellemes narancs illata segíti a relaxációt is.

MAC Cosmetics -20% kupon: 20 százalék kedvezményt kapunk a webshopban és a kiemelt üzletekben (VÁci, Aréna, Westend, Mammut) a promóciós időszakban (2021. november 5. és 2022. január 31.).

Neutrogena Norvég Formula Ajakápoló száraz, kicserepesedett Ajkakra: Ez az ajakápoló azonall enyhülést nyújt a száraz és kicserepesedett ajkaknak. Hidratáló összetevői révén megnyugtatja és puhává teszi az ajkakat, míg 20-as fényvédő faktora védelmet biztosítmég szélsőséges időjárási viszonyok között is.

Yves Rocher Csokoládés Narancs Kézkrém: Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik shea vajjal és makadémdióolajjal dúsított kézkréme puha, táplált és illatos kezeket eredményez. A csokoládés narancs bájos illata a hagyományos és egzotikus illatok kombinációja.

Olvas tovább!