3 brutálmenő tavaszi szempillaspirál, amiről érdemes tudnod

2022. április 06.
Végre itt a tavasz, amikor is elárasztják a polcokat az új szezon legizgalmasabb beautybevezetései. Mi ezúttal a spirálfronton néztünk körül, és tényleg menő darabokra bukkantunk.

tavaszi-szempillaspiral-ujdonsagok
Luxus szempillaspirál erősítő szérummal – Le 8 Hypnôse

A Lancôme Hypnôse szempillaspirálját szinte szerény megfogalmazás lenne szimplán ikonikusnak hívni, egyrészt tényleg irtó jól és stabilan jól csengő neve van hosszú évek óta, de a most bevezetett Le 8 Hypnôse (14 500 Ft) a formulának, illetve a belé épített szérumnak hála egészen forradalmi is. Minden fontos szempontot kipipál… Azonnali volument ad. Erősebb, élettel teli és dúsabb szempillákat varázsol mindössze 4 hét alatt. Szerintünk zseniális.

tavaszi-szempillaspiral-ujdonsagok

Végtelenségig építhető formula – Beerősített a MAC a Stack Mascarával

A szezon egyik legnagyobb durranásának tartják a MAC új „joker” bevezetését. Hogy mit is tud a Stack Mascara (9700 Ft) nevet viselő újonc? Dúsít, extrém volument ad, patent módon hosszít, szétválaszt, megemel és göndörít. Nem véletlenül tartják a legnagyobb áttörésüknek a szempillaspirál-technológiában, képes bármilyen végeredményt létrehozni, amit csak szeretnénk a végtelenségig építhető formulának hála. Az már csak hab a tortán, hogy nem csomósodik, pereg, vagy kenődik el.

tavaszi-szempillaspiral-ujdonsagok

Cool couture – éjfekete finish az YSL-től

A Yves Saint Laurent Lash Clash Mascara (12 700 Ft) egyszerre különc és couture dizájnnal megerősített induló a prémium szempillaspirál vonalon. Ha szereted a klasszikusokat, és maximalista vagy a minőség, tartósság terén, a legjobb kísérőd lehet a neszesszeredben. Az ereje – a sikkes külseje mellett – persze a formulájában is áll, új szintre emeli a volument és a sötét pigmenteket. mindezt az innovatív textúrának, a hiperfekete pigmenteknek és az elkenődést gátló anyagoknak köszönhetően. Ha az intenzív fekete a mániád a pilláidon, mindenképp megér egy próbát!

Olvass tovább!