Ezért próbáld ki a fecskefarok tusvonalat!

2022. április 08.
Az eyeliner az egyik legtöbbet használt sminktermék, hiszen a lehetőségek tárházát rejti, szinte minden szemformánál működik. Bár technikailag számtalan megoldás között válogathatunk, idén a fecskefarok tusvonal a trend – amiben az Eufória sminkmesterének keze is vastagon benne van.

A szemeket drámaian kiemelő technika alapjait az 1960-as években fektették le, és az időről időre mindig visszatalál a sminktrendekbe, a fecskefarok tusvonallal ugyanis a legváltozatosabb módokon lehet játszani: a tusvonal tökéletesen párosítható csillogó szemhéjpúderrel, fehér vagy krémszínű szemceruzával, a fekete alapszín helyett pedig simán jöhet például a kék.

A technika hibátlan kivitelezését nemrég a magát sminkelő Zendayánál láthattuk, de Doniella Davy, az Eufória sztársminkesének Instagram-oldalára is érdemes ellátogatni, ahol megannyi kreatív és szokatlan megoldást találni.

Aki most ismerkedik a technikával, kezdje a tanulást a YouTube-on, számtalan hasznos tutorialvideó mutatja be lépésről lépésre, hogyan lehet precízen megrajzolni a fecskefarkakat. Természetesen az első lépés egy jó minőségű gel eyeliner (például a Bobbi Brown’s Long-Wear Gel Eyeliner), és csak ezután jöhet a többi kellék: a kontraszt érdekében a vízvonalra és a két szárny közé kerüljön fehér vagy nude szemceruza, a szárnyakra pedig vigyünk fel extraréteg szemhéjfestéket, és ne feledkezzünk meg a szemzugok kiemelésről sem! Műszempillával és szempillaspirállal a hatás tovább fokozható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Doniella Davy (@donni.davy) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Doniella Davy (@donni.davy) által megosztott bejegyzés

 

Forrás: The Cut Fotó: Youtube

Olvasd el ezt is!