Így tehetsz egy hét alatt csodát a bőröddel!

2022. február 10.
Hogyan tegyünk csodát a bőrünkkel anélkül, hogy agresszív eljárásnak vetnénk alá? Otthon használható maszkokat, néhány hetes szérumos kúrákat ajánlunk.

Rengeteg szó esik a szépségápolás terén a helyes bőrápolási rutinról, a megfelelő hatóanyagok használatáról. Néha nehéz eligazodni a kínálatban, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb számunkra. Az biztos, hogy a megfelelő arcápolást időben el kell kezdenünk. Az Eucerin termékei kíméletesen, de hatékonyan segítenek, legyen szó tisztításról, bőrmegújításról vagy éppen sminkeltávolításról.

DermatoCLEAN [HYALURON]

A hatékony bőrápolás első lépése ezt már jól tudjuk, hogy az alapos, mindennapi tisztítás. A reggeli és esti rutinunk során eltávolítjuk a szennyeződéseket, a sminket, a fölösleges faggyút, a tonizálással pedig segítünk visszaállítani a bőr természetes pH-értékét, amely után a bőr hatékonyabban képes felszívni az bőrápoló termékek aktív hatóanyagait. Az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] termékcsalád egyik nagy előnye, hogy nem szárítja ki a bőrt, azaz klinikailag és bőrgyógyászatilag is bizonyított, hogy alkalmazható érzékeny bőrön is.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] mélytisztító, habzó arclemosó zselé

Akár minden nap használhatjuk az Eucerin DermatoCLEAN Mélytisztító Arclemosó Zselét, amely, ha reggel és este is bevetjük, tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket az arcról, és a bőrünk tiszta, üde és friss lesz. Hidratáló hialuronsavat, glüko-gilcerolt valamint alkil-poliglükozidot tartalmaz, illatanyag-, illetve alkoholmentes, és érzékeny bőrre is használható.

Eucerin DermatoCLEAN szemsmink lemosó

Az Eucerin DermatoCLEAN Szemsmink Lemosó megküzd a vízálló szemfestékkel és szempillaspirállal is, de közben egészen gyengéd a bőrünkhöz. Glüko-glicerol tartalma segíti a nedvességeloszlást a bőrben. A jó hír, hogy a kontaktlencsét viselők is bátran használhatják.

Eucerin Hyaluron-Filler

Az öregedés első jeleivel szeretnénk szembeszállni? Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot pontosan erre találták ki. A finom ráncok és redők mellett az Eucerin különleges formulája, amely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásának köszönhetően láthatóan feltölti a mély ráncokat is. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és kisimítja a bőr külső rétegét, a 40-szer kisebb, alacsony molekulasúlyú hialuronsav pedig behatol a bőr beljebb elhelyezkedő, epidermális rétegeibe, ahonnan a mélyebb ráncok erednek. Az antioxidáns hatású glicin szaponin fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén, és védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Az Enoxolon akár 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának folyamatát.

Hyaluron-Filler pórus minimalizáló, bőrmegújító szérum

Az új Eucerin Hyaluron-Filler pórus minimalizáló, bőrmegújító szérum az öregedés elleni harc mellett finomítja a pórusokat. Az ultrakönnyű szérum három kulcsfontosságú hatóanyaga a hialuronsav, a glikolsav és a tejsav selymesen puhává teszi a bőrt. Emellett a formula antioxidánsokkal véd a szabadgyökök és az ártalmas környezeti hatások ellen. Egy klinikai vizsgálat eredménye alapján a válaszadók 97%-a megerősítette, hogy a bőre sima lett, 88% értett egyet azzal, hogy a finom ráncok csökkentek és 91% mondta, hogy a bőrön nem marad zsíros érzés az Eucerin Hyaluron-Filler pórus minimalizáló, bőrmegújító szérum használata után. A pórus minimalizáló, bőrmegújító szérum tökéletes választás, ha már megjelentek az öregedés első jelei, például a finom ráncok és a kitágult pórusok, vagy ha a bőr már érdessé, fakóvá vált.

Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum

A bőrgyógyászok hialuronsav-injekciókat és bőrhámlasztó technikákat alkalmaznak az idősödő bőr megfiatalítására. Ezek a kezelések inspirálták az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum kifejlesztését, amely két erőteljes formulát egyesít az öregedés különféle jeleinek leküzdésére:

  • A bőr finomabb textúrájú és ragyogó lesz: a krémes emulzió hatékony AHA (alfa-hidroxi sav) komplexet és glicin-szaponint tartalmaz. Az AHA savak – melyek közül sokat gyümölcssavakként ismerünk – hámlasztják a bőrt, míg a glicin-szaponin serkenti a hialuronsav termelését a dermális rétegben, ahol a mélyebb ráncok erednek.
  • Hidratálás és ráncfeltöltés: az áttetsző gél egyaránt tartalmaz nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav a bőr külső rétegeit teszi simává, míg a kis molekulasúlyú hialuronsav (mely 40-szer kisebb) mélyen behatol az epidermális rétegekbe, ahol a mélyebb ráncok erednek.

A két formula együttes hatására a bőr érezhetően simábbá válik. Ezt az innovatív terméket éjszakai használatra fejlesztettük ki. Rendszeres használat mellett az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon finomabbá teszi a bőr struktúráját és segíti a sejtmegújulást, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is. A bőr simábbá és sugárzóbbá válik, valamint segít a tág pórusok méretének normalizálásában.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum

A bőrgyógyászati kezelések által ihletett Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum egy könnyed és hidratáló öregedésgátló szérum, amely hatékonyan kezeli a bőr öregedésének 3 dimenzióját:

  • Öregségi foltok: A formula szabadalmaztatott Thiamidolt tartalmaz. Az Eucerin egyedi összetevője, a Thiamidol közvetelenül a hiperpigmentáció kiváltó okára hat, így klinikailag bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, és rendszeres alkalmazás esetén megakadályozza azok újbóli megjelenését is.
  • Ráncok: A bőrünk öregedésével a ráncok egyre mélyebbé válnak. A magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav innovatív keveréke láthatóan feltölti a mély ráncokat. A magas molekulasúlyú hialuronsav kisimítja a bőr külső rétegeit, míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav mélyebbre hatol az epidermális rétegekbe, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.
  • A rugalmasság elvesztése: Az Arctiin hatóanyag bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a bőr sejtjeiben. A készítményben a hialuronsavval együtt fejti ki hatását, így növeli a bőr rugalmasságát.

+1  Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfelöltő fátyolmaszk

Ez az innovatív fátyolmaszk mindössze 5 perc alatt hidratálja a bőrt és csökkenti a finom ráncokat. A ránctalanító fátyolmaszk magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsavat is tartalmaz. A nagy molekulasúlyú hialuronsav elősegíti a hidratációt és kisimítja a finom ráncokat a bőr legkülső rétegeiben, míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb, még mélyebbre hatol az epidermális bőrrétegekbe, ahol a mélyebb redők keletkeznek.

Maga a maszk biocellulózból készül, amely egy természetes eredetű, biológiailag lebomló anyag. Használata egyszerű és tökéletesen illeszkedik az archoz, nem csúszik el és olyan kényelmes, mintha egy második bőrréteg lenne. Klinikailag és bőrgyógyászatilag is bizonyított kiváló bőrtolerabilitása és hatékonysága. Hűsíti a bőrt, csökkenti a finom ráncokat, és frissebb, ragyogóbb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Promóció

Olvass tovább!