Édes közös kép készült Jennifer Anistonról és exférjéről

2021. december 08.
Jennifer Anistont a minap egy közös munka hozta össze exférjével, Justin Theroux-val, és a nagy találkozás alkalmából egy édes közös képet is készítettek.

A két színész egy olyan felolvasáson vett részt, ahol a ’80-as évek egyik kultikus sitcomjának, a The Facts of Life-nak a dialógusait egy asztalnál ülve adta elő több mai híresség. Aniston Lisa Whelchel szerepébe bújt, Theroux pedig producerként volt jelent. Rajtuk kívül ott volt még többek között Kerry Washington, Jason Bateman és Jimmy Kimmel is.

És ha már az egykori házaspárt így összehozta az élet, kaptak is alkalmon, és készítettek egy közös fotót, amit aztán Theroux ki is posztol az Instagram Storyjába. És bár nem tűnik fel elsőre, de ott van még valaki kettejük között: az Emmy-díjas Ann Dowd szorult be a páros közé.

jennife-aniston-justin-Theroux

Jennifer Aniston és Justin Theroux állítólag 2007-ben találkoztak először a Trópusi vihar című film forgatásán, amit Theroux és Ben Stiller írt és rendezett. Romantikus kapcsolat azonban csak kicsit később, 2012-ben alakult ki köztük, a Hippi túra című film munkálatai közben, aminek mindketten főszereplői voltak. Az igent 2015-ben mondták ki egymásnak, ám a házasságuk végül nem volt hosszú életű: 2018 februárjában jelentették be, hogy a legnagyobb békességben külön válnak egymástól. Ahogy a kép is bizonyítja, a két ex azóta is jó kapcsolatot ápol, Theroux rendszeresen meghívást kap például Aniston éves szülinapi és karácsonyi partijaira is.

Plusz érdekesség, hogy Jennifer Aniston néhány hónappal ezelőtt egy hasonló munka kapcsán a másik exférjével, Brad Pitt-tel került újra össze. Idén szeptemberben A-listás hírességek egy virtuális jótékonysági esemény keretében arra vállalkoztak, hogy felolvassák a Változó világ című 1982-es kultfilm dialógusait. Julia Roberts, Sean Penn, Matthew McConaughey, Morgan Freeman és John Legend mellett Jennifer Aniston és Brad Pitt is részt vett a felolvasásban, sőt, nekik jutottak a legszaftosabb jelentek – színésztársaik legnagyobb szórakozására.

Fotó: Getty Images, Instagram

Pitt és Aniston flörtölősre sikerült közös munkájáról itt olvashatsz!