A legszebb tavaszi partisminktrendek  

2022. április 21.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője most öt friss tavaszi sminktrenddel érkezik azoknak, akik a parti makeuphoz keresnek inspirációt.

A héten két elegáns helyszínre is meg vagyok hívva. Az egyik egy kiállításmegnyitó, a másik pedig egy vezető dekorkozmetikai cég termékbemutatóval egybekötött koktélpartija. Már alig várom, hogy az elhúzódó téli napok után végre átadjam magam a készülődés örömének.

smink-makeup-pall-adriennFotó: Hajas Orsolya, Modell: Bogi – Sparkling Models, Ruha/Fülbevaló: ViktoriaVarga, Smink: Páll Adrienn, Haj: Lencsés Dóra

De mi legyen a befutó smink?

Az idei trendsminkek tovább ünneplik az elmúlt években kialakult individuális divatszemléletet. Tele vannak színnel, formai játékkal, kiegészítőkkel, és ami a legfontosabb, a megvalósítás szabadságával.

Kifejezetten nektek – a Marie Claire olvasóinak – készítettünk az NSM senior teamjével egy kétrészes, Manhattan ihlette trendsmink anyagot, amiben a kifutók világából olyan sminkeket hozunk, amik nemcsak különlegesek, de egy csöpp bátorsággal akár egy stílusos buliban is bevethetőek. Remélem, kedvet kaptok a kísérletezéshez. 

smink-makeup-pall-adrienn

Fotó: Hajas Orsolya, Modell: Bogi – Sparkling Models, Ruha/Fülbevaló: ViktoriaVarga, Smink: Páll Adrienn, Haj: Lencsés Dóra

Colorful Amy

Ez az ombre tusvonalas szemkihúzás a narancs-pink-vörös átmenetével varázsol szenvedélyes tekintetet viselőjének. A krémes pirosító és a glossy csillogó ajak az idei szezon befutó textúrái.

In memoriam Amy Winehouse

smink-makeup-pall-adrienn

Fotó: Hajas Orsolya, Modell: Karina – Sparkling Models, Ruha: ViktoriaVarga, Smink: Gaál-Varga Tímea – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

Kind of blue

Igazán sikkes hatást kelt a türkiz szemkontúr, mely mint egy gyönyörű virágszirom jelenik meg a szem körül. A kevesebb több alapelvét követve az orca és az ajak természetes színben és krémes fényben ragyog.

smink-makeup-pall-adrienn

Fotó: Hajas Orsolya, Modell: Bogi – Face Model Management Hungary, Ruha: ViktoriaVarga, Smink: Mágó-Németh Gordana – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

Bohemian purple

Ez a „nesze neked dresscode” smink szuper példa arra, hogy milyen különleges mix tud lenni egy koktélruha egy bevállalós sminkkel. A lila szín belső szemzugtól induló felvitele avantgárd hangulatot áraszt. Az árnyékoló és a highlighter pedig tovább erősíti a karaktert.

smink-makeup-pall-adrienn

Fotó: Hajas Orsolya, Modell: Bora  – Face Model Management Hungary, Ruha: ViktoriaVarga, Smink: Páll Adrienn, Haj: Lencsés Dóra

Twigg-me

A rövid haj extrán meghálálja a „nagy” sminket. Ez a kicsit mátrixosan oldalra húzott szemsatír igazán mutatós összhatást kelt a színes strasszokkal megfűszerezve. Csak egy csepp highlight és egy nude száj dukál hozzá.

smink-makeup-pall-adrienn

Fotó: Hajas Orsolya, Modell: Mary – Sparkling Models, Ruha: ViktoriaVarga, Smink: Rajó Zita – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

Red velvet

A bársonyosan matt textúrájú vörös száj a tuti befutók táborát erősíti. Az idei szezonban a visszafogott szemsmink mellé ragassz soros műszempillát, így lesz igazán igéző a look.

Olvass tovább!