Miranda Kerr zöld algával szépül

2022. június 07.
Miranda Kerr beauty brandjének sikere abban rejlik, hogy olyan termékeket készít, amiket ő maga is szeret. A legutóbbi hidratálót például kimondottan az ő száraz bőre ihlette.

Miranda Kerr szupermodell azon celebek egyike, aki saját beautymárkát tudhat magáénak: a híresség még 2009-ben alapította a KORA Organics márkáját, ami az elmúlt évek során akkora siker lett, hogy az üzlet azóta is dübörög. „Általában olyan termékeket készítek, amelyekre nekem is szükségem van, és amiket én magam is szívesen használnék. Amikor létrehozok egy kozmetikumot, pontosan elképzelem, hogy mit szeretnék: az illatát, a textúráját és a hatását – nyilatkozta Miranda Kerr, aki nemrég dobta piacra legújabb kozmetikumát, az Organics Active Algae Lightweight Moisturizing könnyű hidratálót, amit a modell bőre ihletett. – A bőröm kombinált, száraz. A szárazság miatt mindig hidratálom, és hetente néhány alkalommal hámlasztom is” – mondta az üzletasszony, aki családtagjain teszteli a kozmetikumokat. 

Miranda Kerr

A hidratáló fő összetevője az aktív alga, amelynek előnyeit már a Minty Mineral Hydration Mist permet elkészítésekor is tapasztalták. „Ez volt az első alkalom, hogy mikroalgákkal dolgoztunk – emlékszik vissza Orlando Bloom exe, – szerettük a jótékony hatását, és mindenképp be akartuk építeni egy termékbe. A zöld alga feszesíti a bőrt és felveszi a harcot az öregedés ellen. Láthatóan javítja a bőr ragyogását és eltünteti a finom vonalakat, ráncokat is.”

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Forrás: Forbes Fotó: Getty Images/ KORA Organics

Olvasd el ezt is!