3 kedvencünk a nyári Krémmánia Beauty Box-ból

2022. június 25.
A Krémmánia nyári Beauty Box csupa izgalmas szépségújdonságot rejt, amelyeket érdemes kipróbálni. Minden, amire szükséged lehet ezen a nyáron, az megtalálható ebben a dobozban. Eláruljuk, melyik 3 termék volt a kedvencünk.

kremmania-beauty-box-nyar

A legjobb fényvédő, ami nélkül sehová sem megyek egy lépést sem: Revox Daily Sun Shield SPF 50

Régebben bevallom nem figyeltem annyira a napvédelemre, de az egyik kolléganőm annyira sokszor mondta, hogy ez az egyik legfontosabb, nulladik bőrápolási rutin, hogy elhatároztam, én is beiktatom a napjaimba. Nehezen találtam viszont megfelelő fényvédőt a kombinált (néhol zsíros, néhol száraz) bőrömre, amíg fel nem fedeztem a Revox márkát. Ár-érték arányban az egyik legjobb fényvédő a Just Daily Sun Shield. Nagyon könnyű a textúrája, ami az én bőrömbe könnyen és gyorsan beszívódik, ráadásul nem fénylek tőle úgy, mint egy diszkólámpa. A régen használt fényvédőimet több percig tartott bedolgozni a bőrömbe, és nagyon gyorsan kifényesedtem tőle. A Revox fényvédője viszont nem ilyen. Nem hagy, csak minimális fényt az arcomon, és az illata is nagyon kellemes.

A kis kiszerelés is kitart több hónapig, de a legjobb, hogy utazásra is magammal tudom vinni, mert nem foglal sok helyet. Napi használat mellett is hónapokig tudom kenni, és a bőröm imádja. Zsírosodásra hajlamos a bőröm, a Revox pedig nem tömíti el a pórusaimat, így a bőrhibák sem jelennek meg, mint a többi nehezebb állagú fényvédőtől. Amióta használom nem égett le egyszer sem az arcom/orrom, de még a napszemüveg szára sem látszodik az arcomon, tehát az 50-es fényvédője tényleg teszi a dolgát. Mindenhová viszem magammal, amióta ráleltem, mert imádom. Minden táskámban van egy, és már a férjem is csak ezt keni magára, és ő is szereti, mert nem kell vele sokat pepecselni, és mégis működik.

Testápoló, ami azonnal feszesít is: Helia-D Bőrfeszesítő Testápoló

Mindannyian küzdünk a narancsbőrrel, jó esetben, naponta vagy legalább kúraszerűen használunk cellulit elleni termékeket, krémeket, olajakat. Mégis megesik, hogy nincs idő, fáradtabbak vagyunk és kimarad egy-egy nap. Ez a testápoló pontosabban ezért tökéletes választás. A bőr rugalmasságának megőrzésére kifejlesztett testápoló természetes hatóanyagai táplálják és mélyen hidratálják a bőrt. Ráadásul polyplant komplex tartalma nyolcféle növényi kivonatból áll, amelyek közt megtalálható a mezei zsurló is, ami segít a lerakódott zsírok oldásában, de tartalmaz még antioxidáns E-vitamint és hidratáló hatású shea vajat is. A legjobb választás a lelkiismeretünk megnyugtatására, hogy duplán vettük fel a harcot és feszesebbek leszünk. Az illata is csodálatos.

Ha szomjas a bőröd is: Skeyndor Bőrápoló Csomag

Imádom a kúrákat. Valahogy az ember úgy érzi, mindent megtett a bőre érdekében, még azon túl is, hogy a napi rutinját elvégzi. A Skeyndor egyhetes, kényeztető bőrápolási rutincsomagja a nyárra készíti fel a bőrünket. Minden csomagban helyett találsz egy 15 ml-es krémet és 7 darab Uniqcure ampullát. A szépségdobozok egyébként négyféle variánst rejthetnek, nekem a mélyhidratáló csomagot volt szerencsém kipróbálni, aminek azért is örülök, mert a sok sminkeléstől a bőröm időnként foltokban kiszárad, vagyis érezteti, hogy szeretne pihenni. Az ötödik napon tartok, minden este egy ampullát felviszek az éjszakai krémem előtt, és nem vicc, de máris hidratáltabb a bőröm. Felkészült a nyárra!

Mit találsz még a dobozban?

Avon Ajakelixír Kendermagolajjal (3 ml)

A könnyed, nyári ajakápolásról ez a bőrnyugtató és hidratáló hatású ajakelixír gondoskodik. Védi és kisimítja kiszáradt, irritált ajkainkat, tartósan hidratálttá teszi őket a benne lévő kendermagolaj és levendula kivonat segítségével. Használhatjuk önmagában vagy rúzsunk felett a fényesen tükröződő hatásért, ajkaink hálásak lesznek.

Borotalco Original Deo Spray (45 ml)

Ahogy emelkedik a hőmérséklet, úgy lehet egyre inkább szükségünk egy megbízható védelmet biztosító dezodorra. A Borotalco Original Dezodor Spray megakadályozza az izzadást, felszívja az izzadságot és semlegesíti az izzadságot alkotó molekulákat is. Összetéveszthetetlen és egyedi illata frissítő citrusokból, fehér virágokból és púderes alapjegyekből áll.

Helia-D Beauty Complex Solar Szépségvitamin Étrend-Kiegészítő Kapszula (30 kapszula)

A boxba került ez a hamisítatlan nyári szépségvitamin is a napbarnított, egészséges, hidratált bőrért. Napozás vagy szoláriumozás mellett hozzájárul a barnább, egyenletesebb bőrszín megszerzéséhez és megtartásához. Ha kerülitek a napfényt sem gond, hiszen önmagában használva is barnító hatással bír.

Maria Nila Head And Hair Heal Sampon (100 ml)

Ez a szuper kis sampon pontosan azt adja a hajnak és fejbőrnek, amire oly nagy szüksége van nyáron is! Egyrészt hatékonyan gátolja a korpásodást és a hajhullást, másrészt megnyugtatja a fejbőrt és megakadályozza annak károsodását, továbbá serkenti a hajtüszőket, ezáltal elősegítve a hajnövekedést.

Palmer’s Kakaóvajas Natural Bronze Önbarnító Testápoló (250 ml)

A minden bőrtípusra alkalmas önbarnító hatású testápoló kakaóvajjal és E-vitaminnal egészségesen ragyogó, bronz barna bőrt nyújt, napozás nélkül. 24 órás hidratálást biztosít, miközben fokozatosan alakítja ki a bőr természetes barnaságát egész évben.

Revolution Re-Loaded Szemhéjpúder Paletta Newtrals 2 (15 x 1,1g)

A véleményezőink körében is népszerű szemhéjpúder-paletta a nyár legszebb színeit idézi. Meleg árnyalatai a rusztikus piros és narancs kedvelőinek válhatnak kedvenceivé, melyekből matt és csillogó változatot is találunk az ár-érték arányban kimondottan szuper, 15 árnyalatot tartalmazó palettában.

St. Tropez Self Tan Purity Önbarnító Permet Arcra (14 ml)

Add hozzá a barnító rutinodhoz az ultra könnyű textúrájú Self Tan Purity Önbarnító Permetet, és az arcod egész évben ragyogó és hidratált lesz. Egyszerű módja a 100%-ban természetes, napbarnított arcbőr elérésének hialuronsavat és a pórusokat el nem tömítő összetevőket tartalmazó formulával.

A Krémmánia Beauty Box nyári kiadásából már csak pár darab keresi a gazdáját! Csapj le rá!

Olvass tovább!