3 őszi bőrszépítő újdonság

2021. október 26.
Balzsamos textúrák, mélyhidratálás, bőrszépítés, foltok, apró ráncok eltüntetése – csak néhány elengedhetetlen extra, amelyeket keresünk az arcbőrünk őszi–téli ápolásához. Következzen 3 újdonság, amelyek szuper társaink lehetnek a hűvösebb hónapokban.

oszi-borszepito-ujdonsagok

Bőrszépítés több fronton

Az Omorovicza legújabb családtagjai között sorakozó Királynő arckrém (64 500 Ft) – arclemosó társához hasonlóan – kifejezetten jó választás a száraz és érzékeny bőrre, de a normál arcbőr is hálás lesz az extrakényeztetésért a széllel, hideggel, párával tűzdelt időszakban. Már az illata is erős indítás, persze csak jelképesen. Eszméletlen finom rózsa- és a fehér virágos jegyek köszönnek ki belőle, de a hangsúly a formula sokrétűségén van: tápanyagban gazdag olajok és védelmező mikroalga keverékével aktív fátylat képez a bőrön, ez pedig parádésan megóvja a bőrt a környezeti hatásoktól, feltölti és táplálja a nap során. Külön piros pont, hogy nemcsak helyreállítja, előkészíti és megvédi a bőrt, de a természetes bőrtökéletesítő hatóanyagoknak hála nagyon szép sminkalapot is képez.

oszi-borszepito-ujdonsagok

Le a pattanások utáni hegekkel

A bőrtextúra szépítése, a hámlasztás vagy foltos bőr helyreállítása többnyire mind-mind az őszi bőrszépítő rutinok dobogós helyein szerepel valamilyen formában. Az aknés hegekkel való leszámolás meglepő módon sokakat érintő kérdés, ugyanis körülbelül minden második ember tapasztal ilyen foltokat. Felmérések alapján a serdülők 95%-át és a felnőttek 40%-át érintő probléma, férfiak és nők egyaránt fogékonyak lehetnek rá. Ha idén ősszel gyakorlatban is tennénk a zavaró, gyulladás utáni hiperpigmentációs foltok ellen, akkor az Eucerin DermoPURE hármas hatású szérumával (4690 Ft), és annak fluid (4690 Ft) verziójával mindenképp érdemes megismerkednünk. Utóbbi még SPF 30-cal is fel van szerelve az őszi–téli napsugarak elleni védelem jegyében, de a formulák ereje ennél jóval többen áll. A szérum például csökkentheti az akné következtében kialakult foltokat, megelőzheti újbóli kialakulásukat, de nagyot alakít a pattanások elleni védelemben és mattító hatás terén is.

oszi-borszepito-ujdonsagok

Kíméletes hámlasztás

Azoknak, akik idén ősszel a finom, óvatos hámlasztásra szavaznak, vagy éppen kezdők e téren, a Revox Just Tejsav +HA (2299 Ft) tökéletes az első, finom lépések megtételéhez, legyen szó az arc vagy a nyak területéről. Szuper gyengéd kis szérum, amely ha kíméletesen is, de nagyon szépen végzi a munkáját. Az arcbőr felső rétegén fejti ki hatását, így tényleg gyengéden hámlasztja az arcbőrt – anélkül, hogy irritálná azt, a frissebb, élénkebb és feszesebb arcbőrért. Egyébként ideális a sötét foltok, finom vonalak és ráncok elleni küzdelemhez, száraz és problémás bőr esetén egyaránt.

oszi-borszepito-ujdonsagok

Olvass tovább!