Bevallotta, saját zsírral fiatalodik a Charlie angyalai színésznője

2022. július 04.
A 76  éves, a mai napig bomba formában lévő Jaclyn Smith nemrég őszintén vallott arról, hogy a saját zsírral történő fiatalodás segítségével hogyan kerülte el a mai napig, hogy plasztikai sebész kezei közé feküdjön.

Jaclyn Smith az 1975-ös Charlie angyalaiban való debütálása óta folyamatosan képes a nyilvánosság előtt top formában mutatkozni. Márpedig ez a mutatvány még Hollywoodban, a gazdagok és híresek Mekkájában sem éppen átlagos. A színésznő-üzletasszony a brit You magazinnak mesélt arról, hogy a hagyományos kozmetikai beavatkozások helyett hogyan veszi fel a harcot az öregedéssel inkább a saját, egyes pontokon talán kicsit bizarr módszereivel.

Jaclyn-Smith

Nem hiszek a töltőanyagokban, és szikével sem nyúltak soha hozzám. Ha már valamit engedek az arcomba tölteni, akkor az legyen a saját zsírom” – mesélte a színésznő, hozzátéve hogy a botoxban sem hisz. A híresség, akinek egyébként saját multimillió dolláros bőrápolási és ruházati birodalma van, elismerte, hogy utóbbitól a félelem tartja vissza. „A férjem szerint, ha folyamatosan botoxoltatsz, az tönkreteheti az arcizmaidat, és ha túlzásba viszed, az ebben a városban nem mutat jól…” – vélekedik a szívsebészként dolgozó negyedik férjével a Los Angeles-i domboldali villájukban élő sztár.

Azt mondja, hogy számára egy 20 évvel ezelőtti rutin mammográfiát követő mellrák diagnózis sok mindent felülírt ezen a téren is. Bár a sugárkezelés után néhány hónappal gyógyultnak nyilvánították, a betegséggel való küzdelem új perspektívát adott neki az életben. „Mindez része az életemnek, és alaposan meg is változtatott. Azt gondolom, meg kell ragadnunk minden napot, és hálásabbaknak kell lennünk. Talán mindannyian túl sokat panaszkodunk” – vélekedett. Jaclyn Smith, aki a top formát és a szépségrutint illetően a rendszeres testedzés, az egészséges étkezés és a saját zsírral történő fiatalodás mellett a lézeres kezelésekben és a heti 1-2 alkalmas, otthoni hámlasztásban is nagyon hisz. Szerinte ezzel és némi szerencsés genetikával nagyon szépen karban tudja tartani magát plasztikai sebészek segítsége nélkül is.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!