Ashley Graham másodszor is imádja szülés utáni testét

2022. április 27.
A modell második terhessége és szülése után is azt erősíti, hogy a vékonyság, mint szépségideál teljes képtelenség. Ashley Graham most már három kisfiú édesanyjaként ragyog a szülés utáni fotóin.

Klasszikus fürdőszobai tükörben ellőtt szelfi is lehetne akár, ha nem Ashley Graham állna ott, egyik kezével takarva melleit fejét félre döntve, hogy megmutassa, milyen egy valódi nő teste szülés, sőt, ikerszülés után. A modell ismét szerette volna megmutatni, milyen az a különösen érzékeny időszak egy anya számára, amikor a szülés után még gyógyul a test. 

ashley-graham-szules-utan-test

A galéria többi fotóján nyíltan megmutatta a sebeket, a zsírt, sőt, azt is, hogy ezzel együtt pajkos, gyönyörű nő. „Szia, új pocak” – írta a képek mellé. „Elég sok mindenen keresztül mentünk. Köszönöm.”

Nem csoda, hogy több ezer nő árasztotta el Ashley Graham képe mellett a kommentjével a modell közösségi oldalát, hogy megossza saját történetét, kifejezze szeretetét és kedves szavakkal gratuláljon a modellnek. 

Ashley Graham szülés utáni fotójában nincs semmi új, szerencsére egyre szaporodik az ilyen pozitív példák száma a közösségi oldalakon is, ám még mindig szükség van az Ashley Grahaméhez hasonló példákra ahhoz, hogy a szülés után a nők azt érezzék, ők is szépek, hálásak a testüknek, aki átsegítette őket a várandósságon, szülésen, és büszkék legyenek magukra, ahogy Graham is.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!