Reese Witherspoon egy hónap alatt túladott ezen a 21 millió dolláros luxusvillán

2022. május 11.
Az angol vidéki stílusban épült luxusvilla Los Angeles egyik legelegánsabb környékén található. Reese Witherspoonnak nem kellett egy hónap sem, hogy vevőt találjon a 12 ezer négyzetméteres birtokon álló brentwoodi házikónak.

21,5 millió dollárt kapott a színésznő Los Angeles-i otthonáért. Ezzel nagyon jó üzletet csinált Reese Witherspoon, hiszen 2020-ban a brentwoodi Mandeville Canyonban található luxusvilláért 15,8 millió dollárt fizetett. 

reese-witherspoon-luxuslakas-elado

A ház tradicionális angol vidéki stílusban épült. Nem sokkal azután, hogy Reese Witherspoon az ingatlanpiacra dobta a házat, már meg is találta a vevőt. Nem csoda, hogy ilyen gyorsan elkelt, hiszen a színésznő-producer jó ízléssel újította fel az 1990 táján épült ingatlant, mikor két évvel ezelőtt megvásárolta. 

reese-witherspoon-luxuslakas-elado

Természetesen minden van a villában, amire csak egy A-listás híresség és családja vágyhat. Saját autóút veszi körül a villát, kőburkolat és Tudor-stílusú részletek díszítik az A-alakú bejáratot. Nem hiányozhat a fekete-fehér márvány és mészkő sem a padlóburkolatok közül. 

reese-witherspoon-luxuslakas-elado

A házban található egy fehér tölgylépcső és egy privát bár. A második emelet a házigazda szárnya, itt található a fő hálószoba, két fürdőszoba és két hatalmas gardróbszoba. A francia ajtók a kertre nyílnak, ahol szintén van egy bár, úszómedence, wellnessrészleg és sütögető hely.

reese-witherspoon-luxuslakas-elado

Arról egyelőre nem szólnak a hírek, Reese Witherspoon hol vásárol az eladott palotája helyett újabb ingatlant. 

Forrás: Wall Street Journal Fotó: Getty Images

Olvass tovább!