Az arc védelmében: hatékony fényvédők az év 365 napjára

2022. szeptember 19.
Bár a nyárnak búcsút intettünk, a fényvédelemről továbbra is gondoskodnunk kell. Mutatjuk, melyek a mi kedvenc termékeink, amelyeket kimondottan az arc védelmére fejlesztettek ki.

Paula’s Choice RESIST Skin Restoring Moisturizer SPF50

Aki a reggeli szépségápolási rutinját szeretné a lehető leggyorsabban megoldani, a Paula’s Choice 50-es kémiai fényvédelemmel „felszerelt” hidratálójában nem csalódik majd. A selymes krémet azonnal beszívja a bőr, így a zsíros, nehéz utóhatástól nem kell tartani, helyette finoman kisimul a bőr, ami az olyan hatóanyagok számlájára írható, mint az aloe vera, a kávé, a shea vaj, a niacinamid, az édesgyökér és a megannyi antioxidáns. Főleg a száraz bőr tulajdonosai örülnek majd ennek a bőrfényű finisht garantáló hidratálónak.

Paula's Choice fényvédő

V.SUN Catch the sun SPF50

Kimondottan az érzékeny bőrűek számára készült a V.SUN Catch the sun vegán, környezetbarát fényvédője, ami 50 faktoros védelmet biztosít. A krém különlegessége, hogy szinte teljesen észrevétlen, nem tartalmaz illatanyagot és semmi perc alatt felszívódik. A finom krém ektoint, E-vitamint, aloét és hialuronsavat rejt, ami nemcsak táplálja a bőrt, de erősíti annak védelmét és beindítja a kollagéntermelést. Azon túl, hogy smink alatt csodásan működik, a babák bőrén is biztonsággal bevethető.

fényvédő

SKINVISIBLES – AQUA SENSE nappali arcvédő SPF50

Szérum fölött, smink alatt is hibátlanul helytáll az Aqua Sense Fluid fényvédő, ami nem csak az UVA-, de az UVB- és a kék fény ellen is hatékonyan véd. Könnyed, vizes állagának köszönhetően pillanatok alatt hidratálttá válik a bőr, a finom ráncok felszívódnak, a bőr kellemesen feszes és táplált lesz. Ez a hatás egész nap kitart. A termék nemcsak illatanyagmentes, de a korallzátonyokat sem veszélyezteti.

VAGHEGGI EMOZIONI PLUS anti stressz cseppek SPF50+

Akik nem tudnak megbarátkozni a fényvédő krémek műfajával, azok számára lehet egy remek és hatásos alternatíva a Vagheggi anti stressz cseppecskéje: a fitokozmetikum nemcsak a káros sugárzás ellen véd, de a szmog, a légkondicionáló, a mesterséges kozmetikumok és a dohányzás ellen is. Az elixír bár finom és lágy, mégis masszív védelmi pajzsot és üde frissességet biztosít egész nap.

Olvasd el ezt is!