Ez a színezett nappali fényvédő Meghan Markle kedvence

2022. augusztus 16.
Fontos, hogy a reggeli szépségápolási rutin gyors, de hatékony legyen. Meghan Markle ezzel az egy krémmel tudja magát biztonságban.

A fényvédővel „felszerelt” színezett hidratáló a bőrápolás és a finom smink hatékony kombinációja, az tulajdonképpen a krémet, az alapozót és a fényvédőt egyesíti, egyszerre ápol, véd és szépít. A termék mára hatalmas kedvenc lett, olyan hírességek esküsznek rá, mint Sarah Jessica Parker vagy Meghan Markle, akik a reggeli szépségrutinjukba Laura Mercier színezett hidratálóját, a Natural Skin Perfector SPF 30-t építették be. A könnyed textúrájú nappali krém hidratálja a bőrt, véd a napsugárzástól, elfedi a tökéletlenségeket, harmonizálja az arcszínt – és még egy vagyonba sem kerül.

Meghan Markle

Laura Mercier, a márka alapítója (és nem mellesleg Sarah Jessica Parker sminkese), a Flawless Face filozófiájáról vált ismertté: „A bőrnek mindig autentikusnak kell maradnia. Nem szabad ráerőltetni semmit. Az a legjobb, ha a bőr látható marad. Ezt teszi lehetővé a színezett hidratáló” – mondja a sminkes.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!