A legragyogóbb körömlakkok az ünnepi időszakra

2022. november 15.
Idén emeld az ünnepek fényét egy ragyogó, különleges manikűrrel! Ha inkább otthon készítenéd el a karácsonyi körmödet, mutatunk hozzá egy csokor csoda szép, ragyogó lakkot.

A karácsonyi időszak tökéletes alkalom, hogy kipróbáljuk a mély, ünnepélyes színeket, az elegáns, bársonyos finisheket vagy a csillogó, szikrázó körömlakkokat, amiket eddig nem mertünk. Sokan manikűrössel készíttetnek különleges körmöket az ünnepi szezonra, de ha te inkább otthon szeretnéd megalkotni a karácsonyi manikűrt, segítünk – ajánlunk hozzá néhány csoda szép lakkot!

karacsonyi-manikur-koromlakk-trend

Ez az igazi, klasszikus vörös Chanel lakk elegáns és visszafogott választás, amivel tökéletesen kifinomult manikűrrel falatozhatunk az ünnepi asztalnál.
karacsonyi-manikur-koromlakk-trend

Ez a ragyogó, gyöngyházas fényű, pezsgő színű körömlakk olyan csodás, hogy még szilveszterre is nyugodtan viselhetjük!

karacsonyi-manikur-koromlakk-trend

Az OPI Funny Bunny névre keresztelt árnyalata olyan, mintha friss, puha hótakaró fedné a körmeidet!

karacsonyi-manikur-koromlakk-trend

Szintén az OPI-tól érkezik ez a csillogó, élénkpiros és enyhén rózsaszínű lakk (Rhinestone Red-y árnyalatban), amivel könnyedén elkészíthetjük a tökéletes, klasszikus karácsonyi manikűrt.

karacsonyi-manikur-koromlakk-trend

A Sally Hansen Gingerbread Man-icure körömlakkja már a nevében is a karácsonyt idézi: ragyogó, mézeskalács ihlette manikűrt alkothatunk vele.

karacsonyi-manikur-koromlakk-trend

A visszafogottabbak próbálják ki Deborah Lippmann Truth to Power árnyalatú, bársonyos finishű lakkját, ami tökéletes burgundi színbe burkolja körmeinket.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images (Nyitó), OPI, Sally Hansen, Deborah Lippmann, Orly, Chanel

Olvass tovább!