Jön a Krémmánia Beauty Box téli kiadása

2022. november 17.
A Krémmánia csapata a 15. Beauty Boxba olyan termékeket válogatott össze, amelyek segítenek az ünnepekre hangolódni, de ajándéknak is ideálisak lehetnek. Rengeteg izgalmas kozmetikum vár rád az idei adventi boxban is.

Már csak egy hét, és érkezik a Krémmánia Beauty Box téli kiadása. A limitált példányszámú doboz a tökéletes karácsonyi ajándék is lehet, kérdés, képes leszel-e megválni tőle, ha meglátod, mi minden került bele. Rengeteg izgalmas és értékes kozmetikum vár az adventi boxban, összértékük 23 759 Ft, a doboz azonban csak 7 990  Ft (+ postaköltségbe) kerül. Érdemes azonban résen lenni, az egyszeri és limitált mennyiségben elérhető dobozból egy vásárló maximum egyet rendelhet, ráadásul percek alatt el szokott fogyni.

A doboz november 24-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető. Kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft., a szépségdoboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető. A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail-címen fognak válaszolni nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu

A szépségdobozban az alábbi márkák termékei kerültek, a tíz kozmetikumból kilenc teljes és egy utazó méretű.

Annabelle Minerals

Hogy még szebben ragyogjon a sminked a fa alatt, a boxba került egy drágakövek árnyalataiban pompázó ásványi pigment, mely a márka egyik legnépszerűbb terméke a Krémmánián.

Catrice

A márkától egy olyan terméket találhattok a dobozban, ami a modern glamúr érzését hozza el (nem csak) a téli szezonra.

Essence

A száj sminkjéről ebben a boxban az essence gondoskodik, ráadásul kétféle termékkel is készültek nektek.

I Heart Revolution

Ezzel az édesség ihlette dekorkozmetikummal számtalan különböző sminket készíthetsz, legyen szó akár ünnepi vacsoráról vagy céges karácsonyi partiról, színei közt biztosan megtalálod a hozzád legjobban illő árnyalatokat.

Lancôme

A Krémmánia egyik legnépszerűbb Lancôme terméke is a dobozba került, ami szuper alapját nyújthatja sminketeknek, és ideális lehet utazásokhoz is.

N.A.E.

Nemcsak magunknak, hanem akár ajándéknak is tökéletes lehet a N.A.E. könnyed állagú, gyorsan beszívódó krémje, ami a márkától adventi szépségdobozunkba került.

Revox

A Revox Krémmániások körében is igen népszerű terméke egészséges és ragyogó megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek a téli hónapokban is. Minden bőrtípus számára kiváló hatóanyagokat tartalmaz a készítmény.

The Solution

Hogy ne csak az arcod, hanem az egész tested ragyoghasson, a boxba került még egy könnyű textúrájú és gyorsan felszívódó ragyogást fokozó testápoló is.

Yves Rocher

Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik újdonságát is a boxba tettük, hogy illatos bőrrel várhassátok a karácsonyt.

 

A szépségdobozt ITT vásárolhatod meg.

Olvasd el ezt is!