Íme, kedvenc férfi beautytermékeink karácsonyra

2022. december 14.
Bár szentestéig már nincs túl sok idő, arra tökéletesen elegendő, hogy megtaláljuk az ideális ajándékokat. Összeállításunkkal most azoknak szeretnénk segíteni, akik a férfi beautytermékek között keresik az igazit.

Les Sens de Marrakech Intenzív arcápoló folyadék és Sahraoui testápoló olaj férfiaknak

les sens de marrakech

Borotválkozás közben a bőrfelszín könnyen sérül, így az érzékeny, irritált arcbőr azonnal nyugtatására és hidratálására szorul. A Les Sens de Marrakech Intenzív arcápoló folyékony, azonnal felszívódó intenzív ápoló tökéletes választás erre, az ugyanis olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint az argánolaj, az aloe vera, az édes mandulaolaj és a fenyőtűkivonat. A száraz, vízhiányos bőr táplálását célozza meg a kardamom, pézsma és zöld tea finom illatát hozó Les Sens de Marrakech Sahraoui testápoló olaj, amiben az argánolaj és a napraforgómag-olaj hidratálja és teszi ellenállóvá és rugalmassá a bőrt.

Burberry HERO parfüm

Burberry HERO parfüm

A Burberry új, Hero Eau de Parfumje egy erőteljes illat, aminek kampányához a titokzatos Adam Driver adta nemcsak az arcát, de a tehetségét is. Az illat alapja meleg cédrusfaolajok triójából tevődik össze, a tűlevelek vibrálása keveredik a benzoinnal és a tömjénnel.

Royal County of Berkshire Polo Club Blue Edition

Polo férfiparfüm

A Royal County of Berkshire Polo Club Blue Edition férfi illata az angol elegancia megtestesítője, ami a fás-fougére illatjegyeivel csalogat. Az illat a grapefruit és az ibolyalevél kombinációjával nyit a fejjegyben, majd a szívjegyben teljesedik ki a levendula és zsályaolaj együttesével. Az illatot a pacsuli és a cédrusfa karakteres jegyei zárják.

Nivea Men Sensitive Pro ajándékcsomag

Nivea termékek férfiaknak

Érzékeny bőrű férfiak számára ideális ajándék a Nivea Men Sensitive Pro ajándékcsomag, ami bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt, organikus, 100 százalékban növényi eredetű kendermagolajjal és E-vitaminnal ápolja a szenzitív, fáradt, stressznek kitett bőrt. A csomagban tusfürdőt, borotvahabot, after shave balzsamot és egy neszesszert találunk.

L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence Arckrém, Men Expert Hydra Sensitive after shave

Loreal karácsonyi ajánékok férfiaknak

A L’Oréal Men Expert Magnesium Defense hidratálókrém kifejezetten érzékeny bőrű férfiak számára készült, az egyszerre nyugtatja, védi és erősíti a külső hatások és a borotválkozás által meggyengített bőrt. Míg a bőrvédő hatású magnézium segít megerősíteni a bőr természetes védőfunkcióját, addig a formulában lévő szuperhidratáló hialuronsav intenzíven hidratál.

L’Oréal Men Expert Hydra Sensitive after shave vitaminokkal és allantoinnal gazdagított borotválkozás utáni arcszeszt ugyancsak érzékeny bőrre fejlesztették ki, hidratálja, védi és felfrissíti a bőrt. Mivel csak kevés alkoholt tartalmaz, nem csípi, nem szárítja a bőrt.

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt

A Carolina Herrera új férfi illata, a Bad Boy Cobalt szakít a konvenciókkal, a parfümben az ásványos szexiség és a vad frissesség keveredik, a dizájnos üvegcsében a rózsabors, a muskátli, a szarvasgomba, cédrusfa és a vetiver izgalmas jegyeibe merülhetünk alá.

Waterpik utazó szájzuhany

szájzuhany

A Waterpik vezeték nélküli szájzuhany egyedülállóan kombinálja a víznyomást és a pulzálást, hogy mélyen tisztítsa a fogak közötti és a fogínyvonal alatti területet, eltávolítva a káros baktériumokat és ételmaradékokat, amelyeket a hagyományos fogmosás és a fogselyem nem tud elérni. A készülék elsősorban azoknak készült, akik sokat vannak úton, illetve, akik nem tudják elhelyezni a teljes méretű szájzuhanyt a fürdőszobában. A szájzuhany vízálló, így a zuhanyzóban is használható.

Olvasd el ezt is!