A tudomány szerint jelenleg ő a világ legjóképűbb férfija

2023. január 26.
Vajon ki taszította le Robert Pattinsont a trónról?
A tudomány szerint ő a világ legjóképűbb férfija

Dr. Julian De Silva londoni plasztikai sebész a legújabb számítógépes feltérképezési technikák segítségével rendszeresen összeállít egy listát arról, hogy a tudomány szerint melyik híres férfinek a legtökéletesebb az arca. A szakember az ókori görögök által kidolgozott aranymetszés szabályait alkalmazva vizsgálja meg a sztárokat, hogy megtalálja a tökéletes szem-orr-áll aránnyal rendelkező arcot. (A görögök az aranymetszés matemaikai képleteit használták arra, hogy megtalálják az „isteni arányokat”.)

Korábban Robert Pattinson állt a dobogó legfelső fokán, akinek az arca 92,15 százalékos egyezést ért el a tökéletességi teszten. Az Alkonyat-filmek sztárját most letaszították a trónról: De Silva ugyanis megállapította, hogy a Bridgerton sorozatból megismert Regé Jean-Page arca jelenleg a legtökéletesebb. A Hastings hercegét alakító színét 93, 53 százalékkal lett az első. 

A Bridgerton-sorozatból megismert Regé Jean-Page arca jelenleg a legtökéletesebb

A Bridgerton sorozatból megismert Regé Jean-Page arca jelenleg a legtökéletesebb

A nyomában a Thor-sztár Chris Hemsworth következett 93,53 százalékkal, Michael B. Jordan 93,46 százalékkal, a negyedik helyen pedig Harry Styles végzett 92,30 százalékkal.

Forrás: Metro Fotó: Getty Images