Chris Hemsworth ultracuki apuka, ahogy a lányát védi

2021. augusztus 02.
A Thor sztárja, Chris Hemsworth a hétvégén sem tétlenkedett és olyan cuki videót posztolt az Insta-oldalára a kislányával, hogy elállt a szavunk is. Családi sport kipipálva.

Eddig is tudtuk, hogy Chris Hemsworth nemcsak a mozikban szuperhős. Most a szuperapuka díjat is megkapta tőlünk.

chris-hemsworth

Feleségével, Elsa Pataky-val, akivel 2010 óta házasok, és 3 gyerekükkel családi vakáción voltak. A mozgás a nyaraláson sem maradhatott ki. Ráadásul az ausztrál színész egy szülők számára egészen új mozgásformát talált ki.

Miközben Chris a lányával, Indiával a gördeszkapályán „mozgott”, felesége, Elsa egy ló mellett tudta le az aznapi mozgásadagját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

A videón Chris alig 9 éves lánya egyébként nagyon ügyesen veszi gördeszkájával a dombokat, igaz a papa végig fogta a kezét. A rajongók persze a poszt alatt odavoltak a sztárért. Még Ryan Reynolds is szív emojikat dobált a sztárnak.

chris-hemsworth-kislanyaval

A színész lányával 2018-ban

A színésznek és Elsa Pataky-nak három gyereke született, a 9 éves India Rose, és a 7 éves ikrek, Tristan és Sasha. A szülők, a hírnevük ellenére, igyekeznek teljesen normális értékrend szerint nevelni a gyerekeiket, hogy boldog és átlagos gyerekkoruk legyen. Az ausztrál színész egyébként már újabb fotót is posztolt az egyik fiával és jó pár állattal a kezükben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images Forrás: Eonline

Olvass tovább!