2023 legcsodásabb húsvéti körömtrendjei

2023. március 30.
Nyuszis, tojásos, pasztell vagy virágmintás körmök? Képekkel mutatjuk, 2023 legédesebb és stílusosabb húsvéti körömtrendjeit.
2023 legcsodásabb húsvéti körömtrendjei
  • Nincs ünnepi hangulat húsvéti körmök nélkül, idén ráadásul kifejezetten sokrétű köröminspirációk közül válogathatunk.
  • Az ünnepi körmök széles választékában bármilyen stílust kedvelő megtalálhatja a számára tetszőt, legyen az visszafogott vagy látványos.
  • A díszített körmök elegánsak és romantikusak is lehetnek, egyszerűbb vagy bonyolultabb mintával is.

Ahogy közeledik a húsvét, szeretjük kedvenc tavaszi színeinket és mintáinkat viszontlátni, hogy felkészüljünk az ünnepre. A körömlakk egy nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük az ünnepi hangulatot – az alábbiakban bemutatunk néhány húsvéti körömtrendet, amelyekkel biztosan felkelted majd az érdeklődést.

Minimalista nyuszi

Ha szeretnénk egy aranyos nyuszit a körmeinkre, ez a megoldás lehet a tökéletes választás! Nyusziminta ötvözve kis virágokkal – a kohezív hatás érdekében egy dominiáns színt használjunk!

Virágos rét

A virágos körömminták idén is divatosak tavasszal és különösen alkalmasak a húsvéti ünnepre. A színes virágokkal díszített körmök elegánsak, romantikusak és lehetnek egyszerűbb vagy bonyolultabb minták is.

Visszafogott pasztell

A pasztell színek idén is az egyik legnépszerűbb trend a tavaszi és húsvéti körmök között. A babarózsaszín, mentazöld, világoskék és sárga árnyalatok frissek, vidámak és remekül mutatnak a körmökön.

Tojáshéj inspirált

A tojáshéj hatású körömlakkok divatosak ebben a szezonban. A semleges, bézs árnyalatok stílusosak és visszafogottak, és szépen mutatnak bármilyen körömméreten és alakon.

Rajzolt minták

Ha pedig szeretnél mindent ötvözni, ezt az inspirációt neked ajánljuk! A nyúl-, a tojás- és a virágminták kedvelt választások, amelyeket színes körömlakkokkal és részletes vonalakkal lehet megjeleníteni.

Fotó: Getty Images