Bársonymanikűr, 2023 eddigi legerősebb körömtrendje

2023. január 10.
Már a tavalyi év végét is megszépítette, de 2023-ban csak még erősebb lett a bársonyos hatást keltő, elegáns és letisztult velvet, vagyis bársonymanikűrök trendje.

Az adventi időszak nagy slágere volt az ünnepi partiszezonhoz tökéletesen passzoló, elegáns, 3D hatást keltő textúrájú bársonymanikűr. Úgy tűnik, hogy a bársonykörmök divatja nem tűnt le a szilveszteri bulik végeztével, határozott, erőteljes lépéssel érkezett meg az idei évbe.

A csillogó, mégis bársonyos hatást keltő körömdivat erősen tartja magát, méghozzá kifejezetten széles skálán mozgó verziókban, ami a színt és a köröm fazonját illeti. A bársonymanikűr jelenleg a téli szezon legforróbb kiegészítője, amiből válasszunk hideg vagy éppen meleg árnyalatot, biztosan nem nyúlunk mellé.

A #velvetnails hashtag óriási népszerűségre tett szert a közösségi médiában is, különösen a kínai platformokon. A TikTokon ugyanígy előtérben van, 30 millió megtekintést hozva eddig.

barsony-manikur-kormokApró szőrös hatás, valódi bársony nélkül

Bársonyos hatás, mágneses hozzávalók

A bársonymanikűr egyébként nem a legegyszerűbb technika, ahogyan egy „mezei”, jól teljesítő körömlakkkedvencünk is kevés még az eredményhez. Egy mágnes és egy mágneses lakk segítségével készül, és a legkisebb mennyiségben sem szükséges hozzá bársony.

A mágneses körömlakkok otthoni használata persze igényel némi kézügyességet és hozzáértést, de egy kis gyakorlással nagyon szép eredményeket érhetünk el, ha a mágnest a körömre felvitt körömlakkhoz közelítve alkotjuk meg a különleges, bársonyos hatást keltő textúrát (a körömlakkban lévő mágneses részecskék ugyanis reagálnak a mágnesre).

Következzen néhány látványos inspiráció, ha te is kedvet kaptál a bársonykörmökhöz!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christine Doan (@glosshouse) által megosztott bejegyzés

Így készül:

@vwnails_

soft velvet nails ✨🤍 inspired by @Sarah ☁️☁️ #nails #nailvideos #nailtutorials #velvetnails

♬ come into my arms cover – ya gurl kay ✨

 

Olvass tovább!