Kendall Jenner sminkese megmutatja a trükköt, amivel te is teltebb ajkakat varázsolhatsz

2023. április 06.
Ha szeretnénk teltebb ajkakat, de nem akarunk fillerek után nyúlni, nyugodtan kövessük a Kendall Jennert is sminkelő Mary Phillips tanácsait – garantáltan érzéki, dús száj lesz a végeredmény.
Kendall Jenner

Még mindig hódítanak a dús, vastag ajkak, és bár a legtöbb híresség nyilvánvalóan fillerek segítségével oldja meg a problémát, a smink is sokat segíthet, ha nem szívesen nyúlnánk ilyesmihez. Kendall Jenner híres sminkese, Mary Phillips hasznos videóban árulta el, ő milyen trükköket vet be, hogy teltebb, érzékibb ajkakat varázsoljon.

A sminkes először szájceruza segítségével megrajzolja a kívánt formát: ne ijedjünk meg, ehhez jóval a természetes szájvonal fölé megy a felső ajkak esetében. Mindenkinek figyelembe kell vennie persze a saját adottságait, nem lehet egy vékony szájból háromszor akkorát csinálni, de nyugodtan csalhatunk egy kicsit azzal, hogy a szájvonalunknál feljebb kontúrozunk – ezzel egyébként nemcsak az ajak méretét, de a formáját is korrigálhatjuk.

Phillips ezután egy puha ecset segítségével finomítja, satírozza a vonalat, majd korrektorral kívülről is átmegy az új szájformán, hogy még természetesebb legyen a hatás és látványosabb a kontraszt. Végül egy szép, magas fényű, természetes árnyalatú szájfénnyel megy át az ajkakon, hogy igazán látványos, duzzadó legyen a hatás. 

Ha lépésről lépésre követnéd a folyamatot, nézd meg Kendall Jenner sminkesének hasznos Instagram-videóját:

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images