2023 új tavaszi kedvence: a pitypangos körmök

2023. április 06.
A pitypang körüli vélemények eltérőek: egyesek szerint kiváló gyógynövény, mások szerint csak gyom. Egy biztos: körmökön remekül mutatnak!
Kifinomult pitypangos körmök: tavaszra tökéletesek!
  • Szakadjunk el a már berögzött egyszerű tavaszi körmöktől, és viseljünk idén húsvétkor (és utána is) egyedi körmöket.
  • A pitypang, másik gyakori nevén a gyermekláncfű kellemes emlékeket idéz fel gyermekkorunkból, és jótékony hatásait már nagyszüleinktől ismerjük.
  • Az egyszerű mintákat akár magunknak is elkészíthetjük, elég pár ecsetvonás.

A pitypangos minta egész tavasszal divatos, így nem kell attól tartani, hogy húsvét után lejárt lemez lesz manikűrünk. Ha unjuk már a megszokott virágokat, klisésnek tartjuk a nyuszikat és tojásokat, akkor üdítő lehet egy új körömtrend.

Összegyűjtöttünk pár manikűrötletet az egészen egyszerűektől a szemeket kápráztatóig.

Pitypangos pasztell

Ez a barátságos sárga és narancssárga színkombináció nem kelt feltűnést, éppen ezért is érdemes közelebbről megcsodálni a kidolgozott mintákat. Aki hangulatos pitypangos körmöket szeretne, az nem igazán találhat ennél helytállóbbat.

Elegáns nude

Az elegáns nude ezen különleges formája tökéletes azok számára, akik szeretik az elegáns és letisztult manikűröket. A barna és a bézs klasszikus páros, a fekete pitypang letisztultságával feldobja az összképet.

Baby boomer extrákkal

A baby boomer egy örök kedvenc, így megspékelve ezüstös pitypangokkal ez a körömminta lehet az új abszolút kedvencünk. Az elhintett bóbitadarabkák miatt külön figyelmet szentel az ember tekintete minden körömnek.

Sötét csillogás

A fekete és sötétebb árnyalatok kedvelőinek sem kell lemondaniuk a növényes körmökről. A csillogó fekete semmit nem veszít eleganciájából, és mégis tökéletesen illeszkedik a tavaszias körömtrendek sorába.

Elfújta a szél

Biztosan mindenki játszott gyerekkorában azzal, hogy leszedte az összes pitypangot, amit talált, majd sorra elfújta őket. Ezekkel a körmökkel bármikor felidézhetjük annak emlékét, ahogyan szárnyra kap a szétzilált bóbita.

Bódító vörös

A vörös kifejezetten nőies szín, ráadásul kifejezetten könnyű vele megnyerő hatást kelteni. Az elfújt pitypang egy újabb extra, amely által vonzani lehet az emberek tekintetét.

Puha kékség

A pasztellszínek idén tavasszal is nagyon népszerűek, a kék kifejezetten a harmóniát szimbolizálja. Az összhang érdekében érdemes olyan pitypanggal társítani, amely még teljes koronájával pompázik.

Extra csillogás

A rózsaszín imádóinak és a csillogás élvezői számára nincs is ennél ideálisabb manikűr. Ezek a körmök bizony vonzzák a tekinteteket!

Megpróbálkoznánk otthon a pitypangos körmökkel? Ez sem lehetetlen! Yire Castillo Youtube-videója ebben segít: 

 

Fotó: Instagram, Szerző: Balogh Sarolta gyakornok