Az idei szezon legjobb önbarnítói és SPF-újdonságai

2023. május 11.
Nincs tavaszi-nyári nap SPF védelem nélkül. Megmutatjuk, hogy mik a legizgalmasabb újdonságok fényvédelem és bőrápolás téren, de azoknak is hozunk pár tippet, akik napozás helyett önbarnítóval szereznének egy kis alapszínt.
onbarnitok-naptejek-fenyvedelem

Egyre kreatívabb formában, számos különböző textúrában és termékben kap helyet az SPF jelzés, vagyis a fényvédelem. Remek szérumok, nappali fluidok, vagy éppen specifikus, aknés vagy épp érzékeny bőrre szóló napvédők látnak napvilágot nap mint nap, amelyek között mindenki megtalálhatja az igazit – bőrtípus, életmód, vagy személyes preferencia szerint.

Idén tavasszal sem lustálkodtak a bőrápolási szektor márkái, jobbnál jobb termékeket vonultatnak fel azoknak, akik akik a maximum maximalizmus jegyében keresik az idei napvédő kedvencüket, emellett pedig nyitottak arra, hogy egyre nagyobb tudású otthoni önbarnítóval szerezzenek egy kis napcsókolta alapszint.

Utóbbiból sincs szerencsére hiány, így ha nem a napon töltött órák magas számával, biztonságosan szeretnék barnulni, remek megoldások közül választhatunk.

Mutatjuk is kedvenceinket.

Garnier Ambre Solaire Over Makeup Super UV fényvédő spray arcra FF50+
Hiánypótló darab ez a magas, 50-es fényvédő faktorú hidratáló napozó spray arcra, amely világos, érzékeny és napra érzékenyen reagáló bőrre tökéletes választás. UVB, UVA és hosszúhullámú UVA sugarak elleni véd, miközben akár 24 órás hidratálást biztosít. A hab a tortán, hogy sminken is használható, és nem komedogén. A friss ultrakönnyű permet szinte láthatatlan a bőrön.
Collistar Gocce Magiche fényvédő varázscseppek SPF 50
A márka egy zseniális, tömör kis gyönyörrel jött ki, épp időben a tavaszi-nyári, napfényben gazdag időszakra. Az elegáns csomagolású fényvédő cseppek az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfejek területére vigyáz, nagyon. Mindezt 50 SPF-fel, úgy, hogy az extrák sem hiányoznak a fényvédelem mellett. A formula tele van anti-aging hatóanyagokkal, gyönyörűen ápolja és védi a bőrt a környezeti stresszel és a napsugarakkal szemben. Tényleg minden cseppje arany, ha jó kézben szeretnénk tudni arcbőrünket.
Lancaster Sun Sport Láthatatlan fényvédő permet SPF30
Tavaszi futáshoz, vagy sporthoz a szabadban szinte kötelező kellék ez az új generációs formula, amely a sikkes narancssárga palackban rejtőzik. 30 faktoros napvédelmet biztosít, úgy, hogy a bőrünkre fújt fényvédő permet ellenáll az intenzív testmozgás okozta izzadásnak és a víznek. VAgyis bombabiztos választás szabadban- és vízen végzett sportoláskor is.
Coola Dew Good, ragyogást fokozó szérum SPF30
Selymes szérum súlytalan SPF30 védelemmel, amely azonnal ragyogóvá teszi a bőrt. Az organikus formula a SPF-nek, és BlueScreen™ DigitalDe-Stress™ technológiának köszönhetően segít enyhíteni a kék fény, a környezetszennyezés és más környezeti stresszhatások következményeit. Ráadásul probiotikumokat is tartalmaz, így javítja a nedvességmegtartást és támogatja a bőr természetes, fiatalos ragyogását.
Bondi Sands kókuszos fényvédő ajakápoló 50+ SPF
A Bondi Sands 5 fényvédő ajakápolóját E-vitaminnal és kókuszolajjal turbózták fel, hogy az 50+ SPF-fel ne csak a káros UVA és UVB napsugarak ellen védjen, de hidratálja az ajkakat is. Minden időjárási körülményben jó választás a puha és egészséges ajkakért. Mindemellett bőrgyógyászatilag tesztelt, környezetbarát, parabén-, szulfát- és állatkísérlet-mentes induló. Nem csak ajkainknak nyújt biztonságoset, de a koralloknak is - hiszen összetevői nem károsítják őket, így akár tengerparton is bevethetjük.
Dove Summer Revived önbarnító hab, 150 ml
Világos – közepes, és közepes – sötét árnyalatú bőrön is meseszépen teljesítenek a Dove új Summer Revived könnyű önbarnító habjai, amelyek négyféle önbarnító testápoló testvérükkel toppantak be az idei tavaszba. Bőrre való felvitelük egészen egyszerű, szépen hidratálnak, az Active Moisturisation technológiát tartalmazó formulájuk hosszan tartó ragyogást, természetesnek ható barnaságot és selymesen puha tapintású bőrt varázsol a bőrfelszínünkre.
St.Tropez Self Tan Luxe önbarnító szérum testre
A St.Tropez eddigi nagy durranása, a Luxe Whipped Creme Mousse & Tan Tonic Glow Drops után egy forradalmi kollagénserkentő szérum érkezett a brit márka önbarnító termékcsaládjába, mégpedig niacinamiddal, hialuronsavval és B5-vitaminnal dúsítva. Hidratálja a bőrt, csökkenti a bőrpírt, egyenletes bőrtónust és árnyalatot biztosít, kollagénserkentő összetevőivel pedig feszessé és simává teszi a bőrt - szóval tényleg egy jolly joker az önbarnítók közt. Ha pedig mindez nem lenne még elég: ultrakönnyű, nem ragad és egyszerűen alkalmazható. Pillanatok alatt megszárad, így lemosni sem kell.
Nivea Q10 Bőrfeszesítő Hatású önbarnító testápoló
A Q10 koenzim tartalommal feltúrbózott testápoló hű társunk lehet az idei alapszín elnyerésében, ha nem vagyunk a napozás nagy rajongói, vagy ha az alkalmi napsugarak által nyert alapszínünket szeretnénk megerősíteni. Miközben intenzíven hidratál és egyenletes nyári barnaságot biztosít, 10 nap alatt feszesebbé is teheti a bőrünket. Minden bőrtípuson bevethetjük a természetes napbarnított hatásért.
Vichy Capital Soleil UV-Clear 50+ SPF fényvédő fluid problémás bőrre
A márka fényvédő fluidjának új változatát zsíros, problémás bőrre fejlesztették ki. Igazi mestermű a területén, amely megelőzi és csökkenti a pattanásokat, nem mellesleg azok nyomait, és a bőr kifényesedését is. Nem tartalmaz olyan olajokat vagy egyéb összetevőket, amelyek eltömíthetik a pórusokat, cserébe helyet kaptak benne antioxidánsok, E-vitamin és hialuronsav is. Tartalmaz ugyanakkor szalicilsavat is, amelynek segítségével csökkenti a pattanások megjelenését és gondoskodik a tisztább bőrképről.