10 kötelező nyaralós szépségkedvenc a bőröndbe

2022. július 06.
Kényelmesre vetted a formát egy hajóbőrönddel, vagy csak éppen a beautyszegmens élvez elsőbbséget a nyári outfitekkel szemben? Bárhogy is van, mutatunk 10 kedvencet, aminek örömmel szoríthatsz helyet pakoláskor!

nyaralos-kedvencek
1. Csillámló és tápláló testolaj, ha tényleg selymes bőrt szeretnél. Rajongói az egekig magasztalják a netes fórumokon, nem véletlenül…
Moroccanoil Shimmering Body Oil, 17 760 Ft (50 ml)

2. Mintegy 100 természetes forrásból származó körömvirágszirmot tartalmazó, nyugtató hatású szappan, ha elkél a bőrödnek a napozás, szafarizás után az enyhülés, a bőröndben a helye.
Kiehl’s Calendula Calming & Soothing Concentrated Cleansing Bar, 7000 Ft (100 g)

3. A tökéletes gyömbér, pikáns kardamom, borostyán, cédrus és pézsma illatkombó a legszexibb, „zöld” tálalásban. Hidratál és véd is egyszerre, a szezon nagy felfedezése.
HAAN SIU Spicy GingerAle utántölthető kéztisztító, 2390 Ft

4. A melírozott, szőke, szőkített vagy ősz haj megmentője a nyaralás alatti sárga hatás ellen, bónuszként még intenzíven táplálja is a tincseidet.
L’Oréal Paris Elseve Purple sampon Lila színezékkel, 1349 Ft

5. A hajnövekedés serkentésére és a fej bőrének táplálására kifejlesztett fiatal beauty „fenegyerek”, akár festett hajra is.
ANJA tengeri sós fejbőrradír, 8950 Ft

6. Bőrvédő és -hidratáló szuperpermet lágy rózsaillattal. A textúrája sem hétköznapi, sűrűbb a víznél, könnyedebb egy szérumnál.
Omorovicza Királynő Esszencia, 32 000 Ft

7. Csipeszfronton nincs mese, kötelező egy a nyaralásra. Ha lehet, extrém jó színben, hogy bármikor megtaláld, és olyan professzionális, bomba kialakítással, amely minden szőrszál réme.
Tweezerman Slant csipesz, 6990 Ft

8. és 9. A New-York-i ökoluxus sminkmárka termékeivel egy komplett gurulós bőröndöt meg tudnánk tölteni, de ha szerénykednénk, ez a pirosító és az ajakrúzs biztos benne lenne.
Kjaer Weis krémes pirosító, 11 900 Ft, Red Editon rúzs, 18 490 Ft

10. Brutál színválaszték, extratartós, 40 másodperc alatt száradó formula.
essence pink Happy Thoughts gél körömlakk Clean Beauty formulával, 709 Ft

Fotó: Getty Images, Marie Claire-archívum

Kattints az anti-aging napvédőkért!