Ettől a pulykanyakkezeléstől néz ki 10 évvel fiatalabbnak a teniszsztár édesanyja

2021. február 18.
Andy Murray skót teniszező édesanyja a nyilvánosság előtt vállalta, hogy 2 millió forintos high-tech kezelésnek vetette alá magát. A híresség anyukája a komolyabb plasztikai beavatkozás helyett egy mikrótűs technikára szavazott.

A nyak bőrének öregedése sok nő számára okoz komoly problémát, hiszen az életkor előrehaladtával akkor is elárulja a korunkat, ha az arcunk fiatalon tartására – egyébként sikeresen – rengeteg energiát és pénzt költünk.

judy-murray-andy

Ilyenkor van, aki elkezd zártabb felsőket viselni, előkerülnek a garbók és a diszkréten takaró sálak is. A nyak felső részén lévő izmok meggyengülése ugyanis nem éppen hízelgő látványt eredményez, a korábban feszes vonalak helyett jelentkező megereszkedett bőrt pedig sok nő nem tudja elfogadni magán. A nyak közepén a bőr 50 %-kal vékonyabb (és sajnos szárazabb is), mint az arcunk bőre, lehetővé téve, hogy könnyedén mozgathassuk a fejünket.

Ma már többféle műtéti megoldással, lézerkezeléssel tudunk tenni a jelenség ellen, de azoknak, akik félnek a drasztikusabb megoldásoktól, több hétig tartó lábadozástól vagy a látható hegektől, noninvazív módszerek is rendelkezésükre állnak.

Tudj meg többet!

A most 61 éves Judy Murray azt nyilatkozta, hogy mivel fiai „sokat ugratták a pulykanyaka miatt”, rászánta magát egy, a nyak fiatalítását célzó mikrotűs eljárásra. A kijelentés, pontosabban az indok meglehetősen meglepő, hiszen nem elég ilyenkor a nőknek elfogadniuk a változó külsejüket, még a hasonló, „játékos” családi beszólásokkal is meg kell birkózniuk… Mindenesetre egy, a Daily Mail oldalán megjelent cikk szerint mindez elegendő motiváció volt a teniszsztár anyukájának, aki végül egy szikementes, Morpheus8 nevű high-tech kezelésre szavazott, amely lényegében ötvözi a legújabb mikrotűs és rádiófrekvenciás technikákat. Ezek a technikák az elmúlt években tényleg nagyon sokat finomodtak, a mikrotűs eljárást pedig sokan azért tartják biztonságosabbnak, mert nem mennek túl mélyen a nyak bőrébe, miközben mégis kellő mélységben fejti ki hatását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

InMode Australia (@inmodeaustralia) által megosztott bejegyzés

Az eredmény, és az arról készült fotó tényleg önmagáért beszél, úgy 10 évvel sikerült meg fiatalítani Judy bőrét, aki egyébként a pulykanyak kialakulása miatt épp a fiait „tette felelőssé”, mondván, hogy a szabadtéri teniszbajnokságokon, a napsütésnek kitéve eltöltött idő kezdte ki a bőrét.

Mindenesetre nem Andy Murray anyukája az egyetlen, akiről tudjuk, hogy a nyaki terület tekintetében is sokat tett a szépülésért. A ma 67 éves Christie Brinkley, egykori amerikai szupermodell szintén nyíltan vállalja a különböző beavatkozásokat, amelyeket elvégeztetett. Ő például botoxszal tesz a nyaki terület ránctalanításáért, Gwyneth Paltrow a rádiófrekvenciás Thermage-re esküszik nyaki területen, míg Sarah Ferguson 6D Laser Lifttel szépítette meg arc- és nyakbőrét.

Azoknak, akik a nedvességet szeretnék visszajuttatni erre a területre, a Profhilo kezelést ajánlják, amely lényegében egy nagy koncentrációjú, hialuronsavas töltés, pigmentáció és az öregedési foltok problémájára pedig a lézert szokták bevetni.

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail

Olvass tovább!