Hogyan rajzold idén nyáron a tusvonalad?

2023. június 23.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője ezen azt mutatja meg, hogyan érdemes idén nyáron kihúzni a szemünket szemhéjtussal.
tusvonal-tus-smink

Nyáron, ha szemfestés, akkor a legsikkesebb viselet a tusvonal. Ráadásul a szemkihúzó termékek már víz- és dörzsállóak, így a meleg hatására sem olvadnak le a szemekről. Ezek a folyékony tusok nagyon jól kialakított ecsetekkel, applikátorokkal vannak felszerelve, így könnyű a szemeken dolgozni velük.

A modern hatás elérése érdekében nem feltétlenül kell a tusvonal mellé szemhéjfestéket párosítani, sem pedig az ajkakat hangsúlyozni. A legszimpatikusabb ebben a lookban mégis az, hogy igazából nincsenek szabályok. Ha egy erős rúzzsal érzed jól magad, hajrá; sőt még egy lipglosst is dobhatsz a tetejére.

A tavaszi backstage trendek nem szűkölködtek a különböző szemkihúzási, azaz tusvonal-variációkban, így egy csomó inspiráció van jelen, amiből válogathatunk. A klasszikus fekete tusvonal szárnyacskával a végén ugyan sosem megy ki a divatból, de ha idén nyáron valaki ezt választja, trendibb, ha színes változatban viseli.

A geometrikus vonalvezetés mellett a szemeket alul-felül lekövető dupla tusvonal is nagy befutó a szezonban. De ragyogó hatást kölcsönöz a vastag, „Amy Winehouse”-féle tusvonal, vagy a Twiggy-féle mélyítő-íves kiemelés is.

Íme az NSM végzőseinek a vizsgasminkjei, amik jól példázzák az idei divat sokszínűségét:

tusvonal-tus-sminkSmink: Páll Adrienn, Modell: Bogi – Sparkling Models, Ruha, ékszer: Viktoria Varga, Haj: Lencsés Dóra, Fotó: Hajas Orsolya

tusvonal-tus-sminkSmink, styling: Domokos Katalin, Modell: Vasas Vivien, Haj: Haj Kata, Fotó: Jámbor Zsófia

tusvonal-tus-sminkSmink, styling: Visontai Tímea, Modell: Fouraev Anasztázia, Haj: Lencsés Dóra, Fotó: Jámbor Zsófia

tusvonal-tus-smink

Smink: Triznya Anikó, Modell: Kakócz Rita, Ruha: Stumpf Imre, Haj: Haj Kata, Fotó: Jámbor Zsófia

tusvonal-tus-sminkSmink, styling: Rabár Janka, Modell: Horváth Anna, Haj: Huszka Petra, Fotó: Jámbor Zsófia

tusvonal-tus-sminkSmink, styling: Geday Gerda, Modell: Veres Réka – Sparkling Models, Haj: Végh Virág, Fotó: Jámbor Zsófia