A legpraktikusabb nyár végi szépségújdonságok

2023. augusztus 10.
Augusztusra is marad szép számmal újdonság a beauty világból, mi most elsősorban praktikus kiszerelésű, több az egyben tudású, vagy csak szimplán imádni való friss belépőket mutatunk be.
praktikus-ujdonsagok-szepseg

A nyár utolsó hónapját utolsó cseppig ki szoktuk élvezni, és mindez igaz a szépség világára is. Rengeteg szépségápolási újdonság jelenik meg ilyenkor is, ezek pedig lehetnek akár aktuálisak (hűsítő permetek, naptejek), vagy éppen előremutatóak, az őszi szezont előrevetítőek (új favorit őszi parfüm).

A mostani válogatásunkban többek közt praktikus, családi kiszerelésű napi kedvencet mutatunk be, az AXE mesterséges intelligencia által alkotott izgalmas tusfürdőjét, vagy éppen speciálisan, a pattanásos bőrt kezelő, nyugtató és szépítő, zsebben is könnyen megbújó The Body Shop szérumot.

A sorban helyet kapnak magyar márkák újdonsült büszkeségei is, köztük egy zseniális, Helia-D kettő az egyben SPF szérum, a C vitamin erejével dúsítva!

Helia-D Hydramax C-vitamin & Hialuron Duo szérum
A Helia-D kimaxolta a nyarat, két nagyon izmos újdonsággal, a Helia-D Hydramax SPF 50+ Fényvédő Arckrémmel, illetve egy isteni formulával megalkotott szérummal. Utóbbi, a Helia-D Hydramax C-vitamin & Hialuron Duo könnyű, gyorsan felszívódó sokoldalú bőrszépítő, amely a C-vitamin tartalmával tényleg hozzájárulhat az egységesebb, ragyogóbb arcbőrhöz. Erős antioxidáns, amely védelmet nyújthat a káros külső környezeti hatásokkal szemben. Két különböző molekulasúlyú hialuronsav tartalma elősegítheti a bőrfelszín és a mélyebb rétegek hidratáltságát.
AXE A.I. tusfürdő
Ha szerényen fogalmazunk is, minimum a nyár nagy dobása az első, A.I. segítségével tervezett illat, amellyel az AXE rukkolt elő. A mesterséges intelligencia segítségével létrehozott tusfürdő, és testvére, a A.I. deó tényleg a márka eddigi legkülönlegesebb, férfias illata. Hiperizgalmas alkotás, egyetlen hátránya, hogy limitált szériás, így nem garantált, hogy hosszútávon is beépítheted a szépségrutinodba.
Léonia arctisztító gél 150ml
A mára rögtön négy, ínycsiklandó, finom illatú, hatékony és ultragyengéd újdonsággal érkezett meg hozzánk. A finoman habzó gél egyesíti a fehér tea antioxidáns erejét a sárgabarackmag olaj és a shea vaj nyugtató és puhító tulajdonságaival. Egyszerűen imádni fogod, ha a nyárban megfáradt arcodra keresel kíméletes, nem szárító nagyágyút az arclemosók frontján. Ráadásul nem csupán nem szárít, de nagyon szépen hidratál, azonnal gyengéden távolítja el a szennyeződéseket az arcbőr területéről.
Biola bőrregeneráló spray, 100 ml
A magyar márkát szuper napozó, és napozás utáni termékei miatt is szeretjük, de házon belül a reflektorfények most a Család kedvence sorozatukra irányul. A natúrszemléletű sorozat nagy, gazdaságosabb kiszerelésekkel érkezik, köztük egy szerintünk (nyáron különösen) zseniális bőrregeneráló spray-vel. Telis-tele jótékony összetevőkkel, eukaliptusz, teafa és kakukkfű illóolajokkal; édesgyökér, bíbor kasvirág és kurkuma gyógynövények kivonatával, plusz bőrregenerációt elősegítő vitaminokkal. Augusztusra telitalálat.
Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray, 20 ml
Azoknak, akik festett hajjal élvezik a nyarat, érdemes extra védelmet fordítaniuk a frizurájukról való gondoskodásra. A Moroccanoil Color Complete sorozata ezen a fronton szinte verhetetlen, a nyári szezonnak dedikált széria tagjai a haj védelmére és ápolására születtek. A könnyű Protect & Prevent spravy védi a hajszálainkat az UV sugárzástól, és a külső szennyeződésektől is. Mindemellett argán olaj tartalmának hála (amelyet szintén folyékony aranynak hívnak, antioxidánsokban igen gazdag) táplálja a haj gyökereit, hidratálja és fényessé teszi a hajat. Az ArganID technológia és az ionrendszer segít az argán olajnak a haj mélyébe jutni, ahol megjavítja a károsodott területeket, a haj mélyén tartja a nedvességet, és így védi a hajszínt a fakulástól.
The Body Shop teafaolajos rapid gél
Kihagyhatatlan vegán csúcstermékkel jött ki az egyik kedvenc brit márkánk, amelyet a pattanásos bőr megmentője lehet, több okból is. Célzott hat a pattanások ellen, ráadásul gyors, láthatóan csökkenti a pattanásokat egy éjszaka alatt. Mindemellett nem ragadós formula, és nem is szárít. A márka teafaolajos termékcsaládjának új rapid gyöngyszeme igazi praktikus éjjeli jótündér, ami zsebméretének hála egészen sok úti cél esetén hű kísérőd lehet.
Profumum Roma extrait de parfum
Az illat a Profumum Roma első alkotása igazi nemzetközi bestseller, új köntösben is. Egy páratlan, 43 %-os töménységű extrait de parfum. A hangulata pedig egy valóságos mese: Toszkánában hajóra szállunk, és Szardínia felé vesszük az irányt. Az elhagyatott parton megtörő tenger hullámai ezer formájú és színű új kagylót adnak az augusztusi reggeli napsütésben megcsillanó még hűvös homoknak. A tengeri, sós szellő lágyan simogat, mennyei mirtusz-illatot hordoz és ismeretlen tájakra, messzi kalandokra csábít. A stílusos doboz tartalmaz egy szórófejet, és külön egy kisméretű golyós applikátort, melyben mindig magunkkal vihetjük a parfümünket.
Image Prevention+ Sun Serum Tinted SPF 30
Kettő az egyben a Image új üdvöskéje, az ásványi SPF 30 fényvédő szérum ugyanis nem messze nem csak széles spektrumú UV-védelmet nyújt, pehelykönnyű, harmatos érzettel. A hidratáló szérum textúrába ágyazott napvédő napi használatra lett kifejlesztve, úgy, hogy közben nagyon kellemes alapszínt is biztosít, könnyedén beleolvadva a legtöbb bőrtónusba. Növényi eredetű, cukornád alapú szkvalántartalmával érezhetően hidratálája a. bőrt, ráadásul nem komedogén.
Lush Cucumber szemmaszk
Soha jobbkor, jobb felfrissülés a szemeknek. A Lush Cucumber Eye Pad párban érkezik, hűsíti és nyugtatja a szemed, mindezt az uborka és a karragénmoszat erejével. Friss arcpakolásaid kísérője is lehet a két kis vegán korong. Ami pedig a használatot illeti, érdemes hűtőben tartani bevetés előtt, hiszen így még intenzívebb a frissítő élmény. Egyedül arra figyelj, hogy 3 hétig maradnak frissek!
Rexona Maximum Protection Clean Scent 72h izzadásgátló
A Rexona Maximum Protection termékcsalád egyik legkecsesebb, mégis izmos tagja. Egy egész izzadásgátló arzenál tagjaként érkezik, és minden körülmények között állja a sarat a 3 leggyakoribb kihívással szemben - stressz, mozgás, magas hőmérséklet. Az új kiszerelések nek hála, minden helyzetre megtalálod a megfelelő választ, de ha az aktív életmódod mellett erre a golyós zsenire esik a választásod, tényleg csupa jóra számíthatsz. Száraz maradsz, friss és ennek hála magabiztos reggeltől estig.

Néhány tipp, ha kifejezetten praktikus termékeket keresel magadnak a szépségkedvenceid közé:

  • Válassz utazó méretű terméket:
    A kisebb kiszerelésű verziók könnyedén elférnek a kézitáskában vagy a bőröndben, ha útra kelsz.  
  • Válassz nagyobb kiszerelésű terméket:
    Amennyiben egy-egy adott terméket az egész család használ, ár-érték arányban megéri nagyobb méretűt venni belőle, hiszen ilyenkor az ára is kedvezőbb általában a kisebb csomagolási költségek miatt.  
  • Több az egyben termékek:
    Olyan termékek, amelyek több funkciót egyesítenek egyetlen kiszerelésben, lehet ez egy jó kettő vagy három az egyben fogkrém (tisztít, véd, kellemes leheletet biztosít vagy éppen fogat is fehérít), vagy egy CC krém, amely hidratál, fed és védi a bőrt egyszerre. 
  • Mini paletták: 
    Olyan sminkpaletták vagy szemhéjpúder paletták, amelyek kisebb méretűek és tartalmazzák az alapszíneket. Kis helyen elférnek, és egyszerre minden fontos színt biztosítanak.

Fotó: Pexels