Ezek lesznek az ősz kedvenc pedikűrszínei 2023-ban

2023. augusztus 22.
Alig 1-2 hét, és a nyakunkon az ősz, ezzel együtt pedig a tökéletes őszi pedikűrszínek megtalálásának súlyos gondja. A következő szezon legtutibb színeiből érkezünk egy izgalmas válogatással.
manikur-trend

Az őszi időszak beköszöntével nem kell szerencsére egyből hótaposóra váltanunk, és ha be is eshet pár őszi, borús esős nap, azért kellemes, szandálbarát időre is számíthatunk. Szerencsére a szépségipar csupa izgalmas árnyalattal készült a pedikűr- (és manikűr)rajongók számára, akár nyitott orrú, akár zárt cipőben akarjuk majd élvezni őket a körmeinken.

Következzen néhány meseszép – nemcsak mély, hanem átmeneti – árnyalat azoknak, akik a színpompás őszi szezont a lábujjaik színével is ünnepelnék, és készen állnak a pazar vörösekre, hangulatos zöldekre és gazdag barnákra.

Krémes karamell

Essie Expressie Polish Cold Brew Crew körömlakk

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jenn Tibbitts (@thenailpolishsh3lf) által megosztott bejegyzés

OPI Chocolate Moose körömlakk

@vanessaevelynh

Replying to @swatikiran11gmail.com #fallnails #almondnails #opigelcolor #neutralnails #fallnailinspo

♬ Let Me Blow Ya Mind – Eve

 
Az egyik legjobb dolog az őszben az ezerszínű falevéldömping és a talpunk alatt ropogó szárazlevél-koncert mellett, hogy a nyári manikűr és pedikűr színorgia után kellemes, a szemnek szinte borogatást jelentő finom árnyalatokkal jelentkezik. Legalábbis most. A krémes karamell a brit Alex Philamond pedikűrös listájának élén szerepel ebben a szezonban. „A mézeskalács és a karamell tónusok lágy és finom alternatívákat kínálnak a merész csokoládébarnák helyett, akárcsak egy bevált, teveszőrszínt idéző kabát finom árnyalata, amelyet októberben előveszünk az őszi ruhatárunkból” – mondja. Ha te is szeretnéd kipróbálni a trendet, válaszd az Essie’s Expressie Polish in Cold Brew Crew árnyalatát, vagy az OPI Chocolate Moose színét, amely egy fokkal pirosasabb árnyalat.

Pávásan kékeszöld

Essie (Un)guilty Pleasures körömlakk

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Crystal | Nail Care & Color Inspo (@lovefreshpaint) által megosztott bejegyzés


Pacifica Plant Magic Polish Mermaid Tail körömlakk

A 23-as őszi/téli kifutó ihlette ezt a káprázatosan szép színt. A pávák ihlette árnyalatok joggal állnak majd az idei szezon „nagy pedikűr kedvencek lista” fokán is. „Nagyszerű árnyalat ha a szezon legújabb trendjeit követnénk.” – mondja. A ragyogó, gazdag színt “fiatalító” választásnak tartják a szakértők, a és az imádnivaló, energikus vibe-ja mellett nagy előnye, hogy tényleg megfogja a tekinteteket.

Élénkbíbor

Nails Inc Plant Power Mindfulness Mantra körömlakk

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nails.INC (@nailsinc) által megosztott bejegyzés

Chanel Le Vernis Longwear Activiste körömlakk

chanel-koromlakk

Nem kérdés, hogy a rózsaszín uralta idén nem csak a filmvásznakat, de a divat- és szépségipart is (nagy pacsi innen is Barbie-nak). Azok, akiknek már a fülükön jön ki a babás árnyalat, jó hír viszont, hogy őszre már a magentásabb pink, bíborszínbe hajló árnyalatok kerülnek az őszi pedikűrnél 2023-ban reflektorfénybe. „A bíbor sötétebb és tompább, mint a színesebb és világosabb nyári társai, de még mindig izgalmas választás és jól passzol a különböző bőrtónusok széles skálájához” – mondja Emily H. Rudman, New York-i körömművész és márkaalapító.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images