A nyár 5 legvadítóbb pedikűrszíne

2023. június 07.
Minden évnek, szezonnak megvannak a legfelkapottab színei, árnyalatai a körömlakkok terén. Megnéztük, hogy a 2023-as nyárnak melyek lesznek a legnagyobb slágerei pedikűrszínek terén.
manikur-2023

A napsütéses órák magasabb száma magával hozza a fokozottabb érdeklődést a szép, egészséges lábfejek iránt is, a a szandálok, tangapapucsok csúcsidőszakában pedig sokkal inkább szem előtt vannak a lábkörmeink is. Ilyenkor nem tudjuk annyira halogatni a lábkörömfestést, mint a hidegebb hónapokban, és akár pedikűrös, akár mi magunk festjük a körmeinket, adódik a kérdés, hogy milyen színeket vállaljunk be idén körömlakkfronton.

Az év legjobb pedikűrszíneinek listája messze nem szerény, több tucat bazsarózsás, vagy éppen élénk, vibráló szín kacsint ki a választékból, ám mi most öt, egészen látványos indulóra szűkítettük a kedvenceink listáját. Lássuk, milyen körömlakkszíneket érdemes választanunk a 2023-as nyári szezonban!

Aperol spritz

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Quinn (@gingerlypolished) által megosztott bejegyzés

A Hermès Nail és az Essie kínálatából sem hiányzik a nyár legmenőbb italának vidám színvilágát idéző körömlakk. A hűsítő aperolos ital mellé atombiztos választás egy, a szandálunkból kikandikáló, precízen kivitelezett, csillogó narancsos, korallos pedikűr. A francia luxusház Hermès Nail Enamel Orange Boite, míg az essie Any-Fin Goes néven kínálja az Aperol spritzet idéző körömfestékét.

Mediterrán kékeszöld

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

CND™ (@cndworld) által megosztott bejegyzés

Legyen nekünk a Balaton a Riviéra, vagy akár a Riviéra a Balaton, egy üvegnyi kékeszöld körömlakk mentába hajló árnyalattal szinte kötelező a házi körömfesték kollekciónkba. Idén szinte álomszerű példákat láthatunk erre a kategóriára, amelyek közül a CND Shellac Boats and Bikinis árnyalata nagy befutó nálunk a pedikűrben is. Bikiniszínben is tökéletes választás, de ha szerencsésen választottunk úti célt, akkor akár a víz színe is visszakacsinthat benne. A jachtok, a kristálytiszta víz életérzését idézi az Olive & June Nail Polish Green Canteen árnyalata is, egy fokkal kevésbé kékesebb, türkizzöld árnyalatban. Ne féljünk más színekkel kombinálni, akár arannyal is!

manikur-2023

Kék hortenzia

Szinte szívfájdítóan szép ez a nosztalgikus, nagyik kertjét idéző árnyalat. Egyszerre játékos, édes és mégis merész árnyalat, amely nem csak a kék hortenzia fodros szirmain mutat jól. A telített színű pasztell tálalás kicsit a világoskék és a levendula szerelemgyereke, amely napcsókolta bőrön is remekül mutat. A MiniLuxe Nail Polish Bridgette’s Blue és körömlakkok elitjét erősítő Deborah Lippmann Gel Lab Pro – The Woman in the Moon árnyalatai meseszép példák erre a divatszínre.

A lime ereje

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Janixa – Nail Polish Swatches (@naillacquertherapy) által megosztott bejegyzés

A sárgászöld, élénk kaktusz, vagy leginkább a lime héját idéző árnyalatok szintén a top 5-ben végeznek idén nálunk. Legyen egy jó Margarita, egy tacos, vagy a duplán mért wasabi, a nyári kedvencünk, az esti sushi, egy ütős lime pedikűrrel szépen hangsúlyozhatjuk a favoritunkat. Fényes, lakkszerű hatással még erősebb választás. Ha ez a mi idei színünk, érdemes a Sally Hansen Miracle Gel Cactus Makes Perfect árnyalatát, vagy a Gucci Glossy Nail Polish Melinda Greenjét megnéznübk.

Izzó vörös

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) által megosztott bejegyzés

A tűzoltópiros pedikűr sok nőnek olyan, mint a kis fekete a gardróbban. Tényleg tökéletes választás – szinte – minden alkalomra. Az árnyalatainak száma végtelen, idén pedig különösen az izzó, élénk verzióival mehetünk nagyot. A Chanel Le Vernis Longwear körömfestékvonala az Arancio Vibrantét tálalja nekünk ebben a kategóriában, de a játékosabbak a Cirque Colors Lucky Jellyjét is imádni fogják, az enyhén áttetsző felületének hála.

Forrás: Allure