Vanessa Hudgens lézer francia manikűrje tiszta 22. század

2023. augusztus 24.
Vanessa Hudgens „lézerfényes” francia manikűrje szinte éket ver a látásunkba. Ragyogó, irizáló, jövőbe mutató alkotás, amely kenterbe veri a nyár összes eddigi franciamanikűr-próbálkozását.
Vanessa Hudgens francia manikűr

Amikor már azt hittük, nincs vadabb, extrább, újabb impozáns francia manikűrrel gazdagodik az idei nyár indulóinak eklektikus sora. Ezúttal Vanessa Hudgens tette oda új manikűrjét a közösségi médiás kirakatba, maga mögé utasítva nem csak más hollywoodi hírességek, hanem a saját eddigi nyári körömválasztásait is.

Idén nyáron mindenki francia manikűrt viselt

Az amerikai színésznő júniusi lime színű aura manikűrje azért figyelemre méltó választás volt, és nagy eséllyel a szezon egyik népszerű köröminspirációja is, sok ezer manikűrmániás mappáját gazdagítva. Vanessa Hudgens alig egy hónappal később leszámolt a neonhegyekkel, és érkezett egy holografikus választással. Ez szintén izgalmas választásnak bizonyult, mi még ősszel is simán bevetnénk, de a legújabb, színváltó manikűrje még ennél is nagyobb magasságokat karcol. Legalább három körömdíszítési irányzatot egyesít, mindezt pedig egyetlen epikus dizájnban.

Vanessa Hudgensé a jövő francia manikűrje

A mesterművet Ganzorigt Zola műkörmös alkotta meg, majd ezzel a lendülettel és büszkén meg is osztotta augusztus 14-én az elkészült, vibráló lézerfényes manikűrről a képeket. Az irizáló, ragyogó, extrém francia manikűr egyes vélemények szerint már a jövőt, sőt, egyenesen a 22. századot vetíti előre.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zola Ganzorigt (@nailsbyzola) által megosztott bejegyzés

Ganzorigt „Lángoló lézerfények” – felirattal osztotta meg a közössségi médiában posztolt fotót, igyekezve szűkszavúan körülírni a sokrétű alkotást. Ami a formát illeti, a műkörömművész Vanessa Hudgens körmeit mandula alakúra formálta, és egy csillogó, irizáló réteget vitt fel, amely fénytől függően rózsaszínről kékre, kékről lilára vált.
A holografikus alapszín szépen és merész ívben elrugaszkodik a klasszikus manikűrök világától, a szezon eddigi legextrémebb francia manikűrjének befűtve ezzel. A képleírás sem volt megtévesztő, valóban „lézerfény-effektust” idéző itt a minták vonalvezetése. A megkérdőjelezhetetlen franciamanikűr-kategóriát a körömstylist a minden körömvégre felvitt fehér C-vel biztosította.

Forrás: Allure