Aranylánc ihlette a Chanel 2020-as karácsonyi sminkkollekcióját

2020. november 01.
A Chanel divatház sminktervezőjének, Lucia Picának hosszú évek óta sikerül újra és újra felülmúlnia magát. Az idei ünnepi kollekció megtervezésekor az ikonikus táskák fekete bőrrel kombinált arany lánca volt a „múzsa”. Mutatjuk is nektek a Les Chaînes d'Or sminkkollekció legpazarabb darabjait!

Egészen exkluzív kollekcióval jött ki az idei karácsonyi szezonra a Chanel, amelyből a megszokott luxus, csillogás és izgalmas árnyalatok nem, de a megszokott és sokat látott ünnepi inspirációk hiányoznak. Lucia Pica sminkdizájner ugyanis a márka idei adventi kollekciója esetében egészen friss, dekadens múzsát választott, mégpedig a Chanel jellegzetes, fekete-arany táskaláncát.

A divatház klasszikus szimbóluma egészen új inspirációs forrás, de a kollekció darabjait látva tökéletes választás egy egyszerre energikus és kifinomult, ugyanakkor pigmentekben és lenyűgöző árnyalatokban gazdag karácsonyi sminksorozathoz.

Olvasd el a Lucia Picával készült interjúnkat!

A klasszikus, fekete és arany lánc Pica szerint kontrasztos, csábító választás volt, amelyhez ő smink téren csupa gazdag, mély árnyalatot hívott be a rúzsokból, pirosítóból, körömlakkból és szemhéjpúderekből felálló adventi kollekcióban. Antik rózsás fények, selymes textúrák, platina- és rezes csillámok jellemzik a Les Chaînes d’Or kollekciót, amelyből most egy kis vizuális ízelítőt is kaphattok!

Kattints a Chanel tavalyi ünnepi kollekciójára!

Chanel Les Chaînes d'Or

Olvass tovább!