Igénytelen vagy szexi a legújabb őszi körömtrend?

2023. szeptember 06.
Itt van az ősz, és ezzel összehangoltan, szépen, csendben bekopogtatott a rövid, lepattogzott hatást keltő körmök trendje is. Nézzük az egyesek szerint praktikus, letisztult, mások szerint pedig extra slampos körömdivatot az őszi körömtrendek között.
olivia-rodrigo

Jó eséllyel remek hír a kevés karbantartást igénylő szépségmegoldásokra vadászóknak, hogy az idei őszi körömdivatba belopta magát egy igen egyszerű, semmi extra megoldás. Sőt, egészen fapados induló: a rövid, szinte csorba hatást keltő, lepattogzott színű, praktikus manikűrtrendje.

Amilyen rosszul hangzik, annyira népszerű körömválasztás az utóbbi hetekben, egészen nagy számban bukkan fel a a közösségi média divat- és szépség szekciójában. Nem tévedünk nagyot tehát, ha azt állítjuk, hogy ez lesz 2023 egyik legforróbb őszi körömtrendje

@downtownmars

My right pointer finger will always have chipped nail polish

♬ diet mountain dew – ౨ৎ

Olivia Rodrigo bevállalta a lepattogzott manikűrt

A Z generáció teljes mellszélességgel vállalja fel és öleli keblére az extrém csajos, hosszú, vékonyra reszelt köröm megoldások helyett. A lepattogzott, rövid köröm trendbe Olivia Rodrigo pophercegnő is beleállt. Ő egy fekete manikűrrel erősítette a csorba körömdivat. A szebb napokat is megélt (vagy csak ezt a hatást keltő) körömfestést az énekesnő igen büszkén, szexi ujjtartással mutatta meg jelentős követőtáborának is. A minimum 4 hetes lenövéshez, lepattogzott végekhez kifejezetten ellentmondó választás volt a tökéletesen festett, vörös ajak.

A fotót már majdnem hárommillióan lájkolták eddig, így jó esély van rá, hogy rajongók sokasága mosogat és súrol bőszen mostanra gumikesztyű nélkül, hogy csatlakozzon a lepattogzott őszi körömtrendhez. Persze egy hasonló manikűrt azért a természet (és a takarítás) ereje és az idő múlása nélkül is el lehet érni, ahogyan Olivia is nagyon jó eséllyel a glamcsapata manikűrösére bízta a lepattogzott manikűr előállítását.

Olcsó vagy szexi?

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő manikűrje sokaknál betalálhat, hiszen amúgy is hasít a grunge stílus a szépségszegmensben, elég ha az ősz egyik kedvenc hajtrendjére, a Cobain-szőkére gondolunk. De azért biztosan sokaknak tűnik meredek manikűr megoldásnak, pláne egy állásinterjúra, vagy akár egy front office-os munkahelyi hétköznapra is. Akárhogy is, a lapattogzott, lepattant körmök ősszel egyre népszerűbbek, a TikTokon is, eddig több mint 10,4 millióan kerestek rá, és ez a szám egyre növekszik.

Forrás: Vogue.co.uk, fotó: Getty Images